FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ο Βεζένκοβ στο SPORT24: "Ο Αταμάν μπορεί να κάνει και να λέει ό,τι θέλει"

Final Four 2022, Ο Βεζένκοβ στο SPORT24: "Ο Αταμάν μπορεί να κάνει και να λέει ό,τι θέλει"
PRINTSCREEN

Ο Σάσα Βεζένκοβ δήλωσε στην κάμερα του SPORT24 ότι ο Αταμάν μπορεί να κάνει και λέει ό,τι θέλει, ενώ τόνισε ότι το όνειρό του είναι να κατακτήσει το τρόπαιο με τον Ολυμπιακό και όχι να βγει ο ίδιος MVP.

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στο SPORT24 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι μπορεί να κάνει και να λέει ό,τι θέλει, καθώς η Εφές έχει παίξει εξαιρετικό μπάσκετ την τελευταία τριετία.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Νίκολα Μίροτιτς κέρδισε δίκαια το βραβείο του MVP και ότι δεν του μένει πικρία που έμεινε δεύτερος στην ψηφοφορία. Τέλος ο Βούλγαρος φόργουορντ τόνισε ότι δεν σκέφτεται καθόλου ότι είναι το πρώτο του Final-Four, τονίζοντας ότι δεν του μένει πικρία που δεν πήρε το βραβείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βεζένκοβ στο SPORT24:

Για το ότι βγήκε δεύτερος στην ψηφοφορία των MVP: "Έχει κάνει πάρα πολύ καλή σεζόν, η ομάδα του είναι πρώτη, δεν θα μου μείνει πικρία που δεν το πήρα εγώ. Το αξίζει 100%".

Για το αν έχει όνειρο να βγει MVP του Final-Four: "Τα όνειρα μου είναι μαζί με την ομάδα, κερδίσαμε το Κύπελλο και θέλω να κερδίσουμε τον τίτλο εδώ. Το τι θα γίνει και ποιος θα πάρει το MVP έχει μικρή σημασία, είμαστε μια ομάδα και στο τέλος όλοι μαζί θυμόμαστε τα καλά που είμαστε μαζί".

Για τον Αταμάν και τις δηλώσεις που έχει κάνει: "Είναι ένας προπονητής που η ομάδα του έχει παίξει τρία χρόνια το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Δικαιωματικά μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να κάνει ό,τι θέλει. Εμείς δεν ασχολούμαστε ποτέ με τι λένε και τι κάνουν οι αντίπαλοί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας ομάδα να είμαστε έτοιμοι. Αν είμαστε έτοιμοι θα πάνε όλα καλά".

Για το αν αισθάνεται σε κάτι άπειρος, λόγω των εμπειριών που έχει μαζέψει: "Μαζεύουμε εμπειρίες, σίγουρα όταν είναι το πρώτο Final-four είναι πολύ ξεχωριστά. Όταν ακούς από παίκτες που έχουν έρθει οκτώ και εννιά φορές ότι κάθε Final - four είναι ξεχωριστό και το ζεις σαν να είναι η πρώτη φορά.

Σίγουρα ο Θεός όσες φορές με ευλογήσει να έρθω, ελπίζω να μην είναι η τελευταία φορά, θα είναι σαν την πρώτη φορά. Έχω αποβάλει το άγχος και το μόνο που σκέφτομαι είναι το αυριανό παιχνίδι και τίποτα άλλο".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ