FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ρεάλ Μαδρίτης: Βυθισμένος στις σκέψεις και τη στεναχώρια του ο Πάμπλο Λάσο μετά τον χαμένο τελικό

Final Four 2022, Ρεάλ Μαδρίτης: Βυθισμένος στις σκέψεις και τη στεναχώρια του ο Πάμπλο Λάσο μετά τον χαμένο τελικό

Ένα τηλεοπτικό πλάνο αρκούσε για να περιγράψει τη στεναχώρια του Πάμπλο Λάσο μετά τον χαμένο τελικό του Final Four στη Stark Arena.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε τον τελικό με την Αναντολού Εφές εκεί που δεν... μπορούσε να πάει βάσει προβλημάτων. Στη μια κατοχή, παρά το γεγονός πως δεν είχε πόιντ γκαρντ στο παιχνίδι, ούτε εναλλακτικές επιλογές στην περιφέρεια. Η ήττα όμως και η απώλεια του τίτλου πονάει, με το τηλεοπτικό πλάνο -δευτερόλεπτα μετά από το φινάλε του τελικού- να περιγράφει ανάγλυφα τα συναισθήματα του 58χρονου τεχνικού, όσο και το γεγονός πως ήταν χαμένος στις σκέψεις του.

Στη flash interview, δίχως καν να ερωτηθεί για την τελευταία κατοχή, στάθηκε στην (μη) απόφαση για φάουλ στο φινάλε. "Όταν χάνεις, πρέπει να κάνεις φάουλ. Αλλά με τον χρόνο που απέμενε, σκεφτήκαμε πως θα είχαμε την τελευταία κατοχή, αν παίρναμε ένα καθαρό ριμπάουντ. Αν με ρωτάτε τώρα, ναι θα έπρεπε να είχαμε κάνει φάουλ" είπε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, με 17.4'' για το τέλος (τα 14'' εκ των οποίων ανήκαν στην Αναντολού Εφές), ο Πάμπλο Λάσο αποφάσισε να μη γίνει φάουλ, κάτι που πλήρωσε αφού ουδείς παίκτης του κατάφερε να εξασφαλίσει το αμυντικό ριμπάουντ.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ