FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Το "σας αγαπώ πολύ" του Πρίντεζη στην flash interview και η αποθέωση από τον κόσμο

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Το "σας αγαπώ πολύ" του Πρίντεζη στην flash interview και η αποθέωση από τον κόσμο

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν είχε πολλά να πει στην flash interview κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου παρά μόνο ότι αγαπάει πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού που δεν σταμάτησε να τον αποθεώνει.

Το τελευταίο του παιχνίδι στην EuroLeague δίνει, πιθανότατα, ο Γιώργος Πρίντεζης, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να μην σταματά να φωνάζει το όνομά του και να τον αποθεώνει. Από αυτό πιάστηκε και ο Τζο Αρλάουσκας στην flash interview κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου που ρώτησε τον αρχηγό του Ολυμπιακού πως αισθάνεται γι αυτό και αν έχει να πει κάτι στο κοινό.

"Ότι τους αγαπώ πολύ, σας αγαπώ πολύ όλους. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ", απάντησε στα ελληνικά ο Πρίντεζης.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ