FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας απάντησε στο SPORT24 γιατί δεν έκανε φάουλ

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας απάντησε στο SPORT24 γιατί δεν έκανε φάουλ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα του SPORT24 μετά από τον ημιτελικό κόντρα στην Εφές και εξήγησε για ποιο λόγο οι παίκτες του δεν έκαναν φάουλ στην τελευταία φάση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα του SPORT24 μετά από τον ημιτελικό κόντρα στην Αναντολού Εφές, εξηγώντας την σκέψη του πίσω από την απόφαση να μην κάνουν φάουλ οι παίκτες του στην τελευταία φάση με τον Βασίλιε Μίτσιτς που ευστόχησε σε ασύλληπτο τρίποντο στο φινάλε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

"Εμείς είχαμε μία καλή αμυντική συμπεριφορά και δυσκολέψαμε πολύ την Εφές στο τελευταίο δεκάλεπτο και μπήκαμε πάλι στο παιχνίδι. Πήραμε την απόφαση να παίξουμε σκληρή άμυνα. Θέλαμε να αποφύγουμε το δεξί ντράιβ του Μίτσιτς που είναι καλό. Πήρε ένα αριστερό pull up με το ένα πόδι στη λήξη, το οποίο ήταν μαρκαρισμένο και μπήκε.

Πάντα η επίθεση είναι πλεονέκτημα σε αυτές τις περιπτώσεις. Προφανώς θα μπορούσα να πάρω κάποια άλλη απόφαση αλλά όλα αυτό είναι μία ιστορία.

Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια, θέλω να δω όμως την μεγάλη εικόνα γιατί ο Ολυμπιακός επανήλθε. Πάντα πιστεύω πως σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βάλεις και κάποια μεγάλα σουτ και δεν εννοώ μαρκαρισμένα, αλλά αμαρκάριστα τα οποία είχαμε. Είχαμε καλή ισορροπία αλλά κάποια στιγμή όταν το ματς ήταν πολύ σφικτό στο τέλος έπρεπε να βάλουμε τα σουτ. Πήραμε κάποιες αποφάσεις κάτω από καθεστώς άγχους, πίεσης και υπερβολής στο να θέλουμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους παίκτες και τους φιλάθλους μας".

Για το αν η ομάδα ήταν πιεσμένη: "Ήταν ναι γιατί ήταν ένας ημιτελικός EuroLeague. Και παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει 3-4 συνεχόμενα και έχει τόσο καλούς χειριστές της μπάλας. Πέρασαν 10 πόντους και δεν είναι εύκολο να γυρίσεις. Εμείς όμως γυρίσαμε και σχετικά νωρίς απλώς πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις, χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ, βολές και θα μπορούσαμε να τους είχαμε βάλει πολλή πίεση εμείς".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

Μη χάσετε τη Game Night για τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στο Final Four του Βελιγραδίου:

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ