FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Η απογοήτευση στον πάγκο την στιγμή του νικητήριου καλαθιού του Μίτσιτς

Final Four 2022, Ολυμπιακός: Η απογοήτευση στον πάγκο την στιγμή του νικητήριου καλαθιού του Μίτσιτς
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα VIDEO με τα παραλειπόμενα του ημιτελικού του Final Four με την Αναντολού Εφές, ξεκινώντας από την αποχώρηση από το ξενοδοχείο και καταλήγοντας στο νικητήριο καλάθι του Βασίλιε Μίτσιτς και τις αντιδράσεις στον πάγκο, αλλά και την αποθέωση από τους οπαδούς.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Αναντολού Εφές στον ημιτελικό του Final Four (74-77), με τον Βασίλιε Μίτσιτς να εκτελεί τους "ερυθρόλευκους" στο τέλος. Μία ημέρα αργότερα, ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα παραλειπόμενα της ημέρας σε ένα VIDEO.

Το VIDEO ξεκινάει από την αποχώρηση της ομάδας από το ξενοδοχείο, για να ακολουθήσει η αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην έλευση στην Stark Arena. Στην συνέχεια, παρουσιάζεται το κλασικό τελετουργικό, για να έρθει μετά η παρουσίαση της ομάδας και στιγμές από τον αγώνα. Στο φινάλε, η "ερυθρόλευκη" κάμερα κατέγραψε και το νικητήριο καλάθι του Μίτσιτς από μία διαφορετική γωνία: Από τον πάγκο του Ολυμπιακού, δείχνοντας τα συναισθήματα της ομάδας. Το VIDEO τελικά ολοκληρώνεται με την αποθέωση των "ερυθρόλευκων" παικτών από τους οπαδούς τους.

Δείτε το VIDEO, με την τελευταία επίθεση του αγώνα να ξεκινάει στο 7:30:

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR FINAL 4 EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ