FINAL FOUR 2022

Final Four 2022: Οι ώρες του μεγάλου και του μικρού τελικού

Final Four 2022: Οι ώρες του μεγάλου και του μικρού τελικού
ANADOLU EFES

Πώς έχει το πρόγραμμα για τα δύο παιχνίδια που απομένουν πριν πέσει η αυλαία του Final Four στο Βελιγράδι.

Το Σάββατο, 21 Μαΐου, θα πέσει η αυλαία του Final Four της EuroLeague με τη δεύτερη δόση της αγωνιστικής δράσης στη Stark Arena.

Το βαρύτιμο τρόπαιο θα διεκδικήσουν η κάτοχος Αναντολού Εφές, που πηγαίνει για το back to back μετά την οριακή επικράτησή της επί του Ολυμπιακού στο φινάλε, και η Ρεάλ Μαδρίτης που παρά τα πολλά προβλήματα πήρε τον εγχώριο ημιτελικό με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και κυνηγά το 11ο ευρωπαϊκό της.

Το τζάμπολ του μεγάλου τελικού έχει οριστεί για τις 20:00 (ώρα Ελλάδας).

Οι χαμένοι των δύο ημιτελικών της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα, θα αναμετρηθούν στις 17:00 σ' ένα παιχνίδι που μόνο το πρεστίζ αποτελεί κίνητρό του.

Το πρόγραμμα

17:00 Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα (Novasports Prime, LIVE από το SPORT24)

20:00 Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports Prime, LIVE από το SPORT24)

Δείτε τη Game Night για τη μάχη που έδωσε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Εφές

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 έχει κατεβάσει την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR FINAL 4 ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ