FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ο Πάμπλο Λάσο απάντησε στο SPORT24: "Αν οι παίκτες μου δεν καταλαβαίνουν ότι η Μπαρτσελόνα ανήκει στο παρελθόν, είναι ηλίθιοι"

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο INTIME

Ο Πάμπλο Λάσο απάντησε σε ερώτηση του Βασίλη Σκουντή σχετικά με την διαχείριση του ημιτελικού και την νοοτροπία τους ενόψει του τελικού, με τον Ισπανό τεχνικό να αναφέρει πως αν οι παίκτες του δεν καταλαβαίνουν πως ο ημιτελικός τελείωσε, τότε είναι ηλίθιοι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό της EuroLeague και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές.

Ο προπονητής των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο απάντησε σε ερώτηση του SPORT24 και του Βασίλη Σκουντή αναφορικά με την διαχείριση της νίκης ενόψει του τελικού τονίζοντας πως αν οι παίκτες του δεν αντιλαμβάνονται πως ο ημιτελικός τελείωσε και πλέον υπάρχει ο τελικός, τότε είναι ηλίθιοι.

"Αν οι παίκτες μου δεν καταλαβαίνουν ότι πήραμε το παιχνίδι χθες και πλέον εστιάζουμε στον αυριανό τελικό τότε είναι ηλίθιοι. Γκέρσον είσαι ηλίθιος;", όχι απάντησε ο Γιαμπουσέλε. "Όχι, τότε τέλος", ολοκλήρωσε ο Λάσο.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 έχει κατεβάσει την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ