FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ο Γιώργος Πρίντεζης στο SPORT24: "Το αν πρέπει να κάνεις φάουλ είναι το τελευταίο, κρίνεται καθαρά εκ του αποτελέσματος"

Final Four 2022, Ο Γιώργος Πρίντεζης στο SPORT24: "Το αν πρέπει να κάνεις φάουλ είναι το τελευταίο, κρίνεται καθαρά εκ του αποτελέσματος"
SPORT24

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή ενόψει του μικρού τελικού της EuroLeague σχολίασε την απόφαση για καθαρή άμυνα στην τελευταία φάση και αναφέρθηκε στο δικό του "Last Dance".

Στην κάμερα του SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή μίλησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος αναφέρθηκε στο δικό του "Last Dance", στην επιστροφή του Ολυμπιακού σε Final Four και την δημιουργία κορμού στην ομάδα.

Παράλληλα ο έμπειρος φόργουορντ του Ολυμπιακού μοιράστηκε την άποψή του για την τελευταία φάση με τον Βασίλιε Μίτσιτς και το αν οι ερυθρόλευκοι θα έπρεπε να κάνουν φάουλ ή όχι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ

Αν μπαίνει στο τριπάκι του Last Dance: "Ναι. Όπως έχω πει πολλές φορές δεν θέλω να πω πολλά γι αυτό. Θέλω να το κρατήσω για εμένα για πολλούς λόγους".

Για την ήττα στον ημιτελικό και τα Final Four: "Έτσι είναι τα Final Four, έτσι είναι τα μεγάλα παιχνίδια. Πάντα τα κρίνουν οι λεπτομέρειες, κάποιες αποφάσεις, μεγάλοι παίκτες. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να σου δώσουν την πρόκριση και να στεφθείς πρωταθλητής ή να σου στερήσουν την πρόκριση και να βρεθείς σε ένα μικρό τελικό".

Αν ο ίδιος θα έκανε φάουλ στην τελευταία φάση του Μίτσιτς: "Για εμένα το θέμα φάουλ είναι το λιγότερο. Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις όλο κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Για εμένα είναι το τελευταίο αν πρέπει να κάνεις φάουλ ή όχι. Δεν θέλω να το πω καφενειακό αλλά κρίνεται καθαρά εκ του αποτελέσματος αν είναι σωστό ή λάθος. Θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα τα πράγματα στη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός φέρνει πίσω έναν ισχυρό κορμό, μία ομάδα που έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ. Επιστρέψαμε στο Final Four και δεν είναι καθόλου λίγο αυτό. Η ομάδα έχει έναν κορμό για τα επόμενα χρόνια για να μεγαλουργήσει και να χτιστεί σωστά και αν έχει την υγεία της να πετύχει πολλά μεγάλα πράγματα".

Πλάνα video: Χρήστος Πανάγος

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 έχει κατεβάσει την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ