FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Μπαρτζώκας για Αταμάν: "Δεν συζητάμε για όσα λέει"

Final Four 2022, Μπαρτζώκας για Αταμάν: "Δεν συζητάμε για όσα λέει"
INTIME

Θέση για όσα λέει ο Εργκίν Αταμάν ενόψει του ημιτελικού κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και την αυτοπεποίθηση του Τούρκου προπονητή, πήρε ο Γιώργος Μπαρτζώκας που τόνισε πως η ομάδα του δεν ασχολείται με όσα λέει ο Αταμάν.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας τοποθετήθηκε σχετικά με όσα λέει ο Τούρκος προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν ενόψει του ημιτελικού ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Αταμάν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και είναι πεπεισμένος πως η ομάδα του θα καταφέρει να κάνει το back-to-back και να κατακτήσει ξανά το τρόπαιο.

Όπως τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, σέβεται τον Αταμάν αλλά οι δηλώσεις του δεν αποτελούν θέμα συζήτησης μέσα στην ομάδα. Όπως επισήμανε ο Μπαρτζώκας ο Ολυμπιακός εστιάζει στον εαυτό του και στο τι πρέπει να κάνει προκειμένου να κερδίσει και να προκριθεί στον τελικό.

"Σέβομαι απόλυτα τον Εργκίν Αταμάν, έχει κάνει σπουδαία δουλειά τα τελευταία χρόνια στην Αναντολού Εφές. Έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζει την αυτοπεποίθησή του. Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, εστιάζουμε στους εαυτούς μας, τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Προφανώς δεν γίνεται καμία συζήτηση (εσωτερικά) για όσα λέει".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ