FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Μπαρτζώκας: "Αυτό που έγινε με τον κόσμο ήταν φανταστικό, η ομάδα το κέρδισε"

Final Four 2022, Μπαρτζώκας: "Αυτό που έγινε με τον κόσμο ήταν φανταστικό, η ομάδα το κέρδισε"
EUROKINISSI

Στην παρουσία του κόσμου στις εξέδρες της Stark Arena αλλά και στην ομαδική προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του στην κάμερα του Ολυμπιακού.

Λίγο πριν αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό της EuroLeague, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα του Ολυμπιακού και στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στις εξέδρες και την τεράστια στήριξή του προς την ομάδα του.

Παράλληλα ο κόουτς των ερυθρολεύκων τόνισε πως οι νίκες και οι ήττες είναι μία ομαδική υπόθεση και πως "κριτικάρει" μονάχα τον Σάσα Βεζένκοβ ο οποίος πήρε το βάρος της ευθύνης πάνω του. Επιπλέον ο Μπαρτζώκας ανέφερε πως πλέον ο Ολυμπιακός έχει ξανά την εκτίμηση όλων μετά από τη σεζόν που έκανε και πως τα επόμενα χρόνια η ομάδα θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του Ολυμπιακού:

"Η εμπειρία είναι κάτι που αποκτάς μετά από δύσκολες βραδιές. Ας ελπίσουμε πως αυτό θα μας βοηθήσει στο μέλλον. Νομίζω ότι είναι ένα μάθημα για όλους μας γιατί παίξαμε με το συναίσθημα στο τελευταίο κρίσιμο σημείο. Είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε μπροστά και πιστέψαμε πως αν το καταφέρναμε θα βάζαμε την πίεση στους αντιπάλους.

Δεν μπορώ να κριτικάρω κάποιον παρά μόνο τον Σάσα γιατί είπε πως φταίει εκείνος. Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Υπάρχουν χιλιάδες ώρες δουλειάς εδώ και επαγγελματισμού και δεν γίνεται για μερικά σουτ ή φάουλ να πούμε πως κάποιος φταίει ατομικά. Φταίει όλη μας η ομάδα και όλη η ομάδα έφτασε ως εδώ.

Δεν ξέρω πώς το εκλαμβάνει ο καθένας, εγώ αυτό που βλέπω από το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πως υπάρχει μεγάλη εκτίμηση σε αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός φέτος. Κανείς δεν πίστεψε πως θα φτάναμε να παίξουμε έναν ημιτελικό και να χάσουμε στο σουτ από τους πρωταθλητές. Αν το λέγαμε αυτό το καλοκαίρι θα λέγαμε τι φοβερό. Η πορεία μας ήταν καλή αλλά η στεναχώρια ήταν πάντα ίδια".

Για τον κόσμο: "Δεν έχω λόγια, νομίζω δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε ομαδικό σπορ αυτό. 12.000 κόσμος να ταξιδέψει. Αυτό που έγινε ήταν φανταστικό και η ομάδα μας το κέρδισε με τον τρόπο που έπαιξε φέτος. Στεναχωριέμαι που δεν παίξαμε μαζί έναν τελικό, αλλά υπόσχομαι πως ο Ολυμπιακός τα επόμενα χρόνια θα είναι ούτως ή άλλως σε ψηλό επίπεδο".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ