ΠΑΟΚ

Φήμες για Μπάλντγουιν

Φήμες για Μπάλντγουιν
Μπάλντγουιν

Έντονη φημολογία για την αποπομπή του Ταμπ Μπάλντγουιν, από την τεχνική ηγεσία δημιουργήθηκε μετά το ματς με την Μομπιτέλκο

Η συγκεκριμένη φημολογία που αναπτύχθηκε χθες το βράδυ μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με την αλλαγή στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και σύμφωνα με αυτήν ο Κώστας Φλεβαράκης φέρεται να είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης. Όπως και να έχει πάντως το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του Μπάλντγουιν είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες. Την ίδια ώρα σύμφωνα με λιθουανική ιστοσελίδα ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 26χρονο ύψους 2.06μ. Βραζιλιάνο φόργουορντ της Λιετούβος Ρίτας Πάολο Μπατίστα.
Όσο για τον επαναληπτικό της επόμενης Τρίτης στην Ρουμανία με την Μομπιτέλκο Κλουζ ο Μπάλντγουιν τόνισε χθες μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι: " Θα είναι δύσκολα εκεί αφού απέδειξαν ότι έχουν τρόπο να μας αντιμετωπίσουν. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Αν δεν έχουμε πάλι υπεροχή στα ριμπάουντ θα έχουμε πρόβλημα".

Κι όσο για τις διοικητικές αλλαγές που είναι προ των πυλών στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ; Το σχόλιό του ήταν: " Περιμένω την νέα διοίκηση που σίγουρα θα ρωτήσει για το υλικό. Αν υπάρχει η δυνατότητα θα γίνουν αλλαγές. Τώρα όσο φοράμε τις στολές του ΠΑΟΚ πρέπει να σκεφτόμαστε για το αύριο και να βελτιωνόμαστε", ενώ για την περίπτωση του διεθνή Τούρκου Ακιόλ είπε: " Θα τον θέλουν πολλές Ευρωπαικές ομάδες. Είναι τρομερός παίκτης, τον ξέρω και θα ήθελα να τον έχω στον ΠΑΟΚ".

Από την πλευρά του ο διεθνής Γάλλος Μαμούτου Ντιαρά που ήταν πολύ άστοχος χθες απέναντι στην ρουμάνικη Μομπιτέλκο Κλουζ τόνισε: " Το ζητούμενο αρχικά ήταν η νίκη. Κάναμε την μισή δουλειά και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι για την πρόκριση. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη διαφορά, ήμασταν στο ημίχρονο στους 10 πόντους, μπορούσε να πάει στους 10-15, την φτάσαμε στους 12 αλλά δεν την κρατήσαμε".

Ο τεχνικός της ρουμανικής Μομπιτέλκο Κλουζ, Μίοντραγκ Πέρισιτς, ήταν ξεκάθαρος πως: " Θα παλέψουμε για όσες ελπίδες υπάρχουν", ενώ ο Ιχεαντίντου τόνισε ότι: " Θέλαμε να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας για να έχουμε ελπίδες στο δεύτερο παιχνίδι. Η διαφορά είναι μικρή, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πάλι το φαβορί. Εμείς όμως τώρα έχουμε καλό κίνητρο".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ