ΑΙΓΑΛΕΩ

Φιλίππου: "Έχουμε διάθεση και όνειρα"

Φιλίππου: "Έχουμε διάθεση και όνειρα"
Καλλινικίδης

Στο Αιγάλεω δεν επαναπαύονται και συνεχίζουν την προσπάθεια στοι πρωτάθλημα

O ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ από την πλευρά του μεταξύ άλλων σχολίασε: " Καταρχάς βρεθήκαμε τέσσερις Αιγαλεώτες που αγαπάμε την πόλη μας. Έχουμε διάθεση και όνειρα προκειμένου η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα. Αυτή τη στιγμή βάζουμε τα θεμέλια της ομάδας. Δεν πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε εδώ και ακόμα είναι η αρχή".

Ο κ. Φιλίππου ρωτήθηκε αν το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα θα παραμείνει στα δύσκολα και απάντησε: " Θα λειτουργήσει γιατί και εμείς έτσι λειτουργούμε σαν οικογένεια. Θα έρθουν και δύσκολες στιγμές και νομίζω ότι θα τις ξεπεράσουμε".

Ο αρχηγός της ομάδας Άκης Καλλινικίδης βάζοντας τίτλο για την αναμέτρηση του Σαββάτου με το Μαρούσι είπε: " Ακατάλληλο για καρδιακούς" ενώ για την τελευταία φάση σχολίασε: " Δεν έκανα... αλλά υπάρχει και το βίντεο".

Στη συνέχεια ο φόργουορντ του Αιγάλεω αναφερόμενος στο ερωτηματικό που υπήρχε στην αρχή της σεζόν σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα τόνισε: " Δεν σταματούσα να ελπίζω ότι τα πράγματα θα φτιάξουν", ενώ μιλώντας για τον Θανάση Σκουρτόπουλο ανέφερε: " Ήταν εκεί στις δύσκολες στιγμές. Δεν είναι μόνο προπονητής στο Αιγάλεω και αισθάνομαι ικανοποίηση όταν το όνομα του γίνεται σύνθημα στην εξέδρα".

Όσο για τον κόσμο της ομάδας " Είναι απίστευτοι! Ανεβήκαμε πέρσι στην Α1 και έφτασαν να έρχονται στο αεροδρόμιο για να μας υποδεχτούν".







TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ