ΜΠΑΣΚΕΤ

Φίλιππος Βέροιας: "Όχι στον βιασμό της νοημοσύνης μιας ολόκληρης πόλης"

Φίλιππος Βέροιας: "Όχι στον βιασμό της νοημοσύνης μιας ολόκληρης πόλης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ήττα από την Κύμη (76-77 στην παράταση) έφερε γκρίνια και πολλά παράπονα από τους ανθρώπους του Φίλιππου Βέροιας, με τους "κόκκινους" να εκδίδουν ανακοίνωση με επιθετικό τόνο.

Ο Φίλιππος Βέροιας έφτασε μια ανάσα από την έκπληξη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κύμη. Το καλάθι του Αλέξανδρου Σιγκούνα ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους στην παράταση , πλην όμως οι άνθρωποι των "κόκκινων" εξαπολύουν δριμύ "κατηγορώ" στους διαιτητές της αναμέτρησης (Τσούνας - Λόρτος - Τζήμα) για τις αποφάσεις τους στο παιχνίδι με την ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Η επίσημη θέση του Φίλιππου Βέροιας αναφέρει:

" Όχι στα τζάκια και στην οικογενειοκρατία, όχι σε ορισμούς σκιτζήδων σε βάρος μας, όχι στους φρουρούς της Αχαΐας, όχι στους προστάτες, όχι στον βιασμό της νοημοσύνης μιας ολόκληρης πόλης. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που έδωσε και την ψυχή του για την φτάσει στην νίκη η ομάδα μας".

Από την πλευρά του, κι ο κόουτς Δημήτρης Γκίμας ήταν έξαλλος με τα σφυρίγματα των "γκρίζων" ξεσπώντας μέσω του προσωπικού του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

" Όταν έχω το βίντεο θα το ανεβάσω. Στη θέση όμως των διαιτητών θα σταματούσα. Όταν κάποιος δεν μπορεί, σταματάει. Όταν δεν θα μπορώ θα σταματήσω. Σαν άνδρας. Όχι σαν καριερίστας, όχι σαν σκιτζής, όχι σαν προστάτης. Σαράντα χρονιά έχω βαρεθεί την οικογενειοκρατία, τους διαδρόμους, τους ορισμούς ημέτερων. Όλοι μας ξέρουμε κι όλοι μας κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας. Όλοι ξέρουν πώς γίνονται οι ορισμοί, πώς προοδεύουν ορισμένοι. Πώς σε παιχνίδια, που είναι θεωρητικά εύκολα, ορίζονται σκιτζήδες.

Σύμφωνοι, όπως σε κάθε παιχνίδι, κάναμε κι εμείς λάθη, έκαναν κι οι αντίπαλοι. Όμως, σε όλα υπάρχει ένα όριο. Εγώ, λοιπόν, που δεν είμαι καριερίστας, που είμαι μέτριος, που δεν θα προχωρήσω πουθενά, που θα είμαι μια ζωή στο χωριό μου, εγώ ο γραφικός βλάχος από τη Βέροια, λέω ότι το σημερινό ήταν εμετικό. Κρεμάστε τις σφυρίχτρες κύριοι, δεν μπορείτε. Όσο κι αν σας προστατεύουν, όσο κι αν σας χαϊδεύουν, δεν μπορείτε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ