ΣΙΕΝΑ

Φιέστα και Κασούν για Σιένα

Φιέστα και Κασούν για Σιένα

Μπορεί στη Σιένα να διοργανώνουν τη φιέστα της Τετάρτης για την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος αλλά παράλληλα ετοιμάζουν και την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Μάριο Κασούν

Οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας προετοιμάζουν ένα μεγάλο event για να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους την κατάκτηση του σκουντέτο που ολοκλήρωσε μία άκρως πετυχημένη σεζόν καθώς η Σιένα βρέθηκε και στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης.

Στην "Σάλα Παλαέστρα" όλοι οι παίκτες της ομάδας θα βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων τους για δύο ώρες, προκειμένου να φωτογραφηθούν και να μοιράσουν αυτόγραφα.

Κατά τα άλλα, οι Ιταλοί έχουν απλώσει "δίχτυα" στο Μάριο Κασούν ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Σιένα εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι θέλει να ενισχύσει την ρακέτα της ομάδας του και ο 31χρονος Κροάτης είναι μία πολύ σημαντική μεταγραφή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την Ζάγκρεμπ στην Αδριατική Λίγκα έχοντας κατά μέσο όρο 13,3 πόντους και 6,4 ριμπάουντ σε 24 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ