ΜΠΑΣΚΕΤ

FIBA: Οριστική διακοπή σε Europe Cup, EuroLeague και EuroCup Γυναικών, κανονικά τα "παράθυρα" των εθνικών

FIBA: Οριστική διακοπή σε Europe Cup, EuroLeague και EuroCup Γυναικών, κανονικά τα "παράθυρα" των εθνικών

Με ανακοίνωσή της η FIBA γνωστοποίησε την οριστική διακοπή του Europe Cup, της EuroLeague Γυναικων και του EuroCup Γυναικών. Κανονικά τα παράθυρα των εθνικών ομάδων

Στην FIBA έβαλαν κάτω τα δεδομένα και τελικά πήραν τη μεγάλη απόφαση: Η σεζόν στο Europe Cup, στην EuroLeague Ανδρών και στο EuroCup Γυναικών ακυρώνεται λόγω του κορονοϊού. Τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων ωστόσο θα διεξαχθούν κανονικά.

Η FIBA ξεκαθάρισε ότι η νέα σεζόν θα ξεκινήσει το δίμηνο Σεπτέμβριος/Οκτώβριος χωρίς την παρουσία φιλάθλων, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, τότε θα μετατεθούν αυτόματα για τον Ιανουάριο του 2021.

Παράλληλα, ξεκαθαρίστηκε ότι με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει οι αγώνες των εθνικών ομάδων, ανδρών και γυναικών, που είναι προγραμματισμένοι για τον Νοέμβριο στο πλαίσιο των προκριματικών των αντίστοιχων Eurobasket θα διεξαχθούν κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι η FIBA έχει ανακοινώσει πως η σεζόν 2019/20 του Basketball Champions League θα ολοκληρωθεί με Final Eight τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ