FIBA

FIBA: Με έξι ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους το Intercontinental Cup 2023 στη Σιγκαπούρη

FIBA: Με έξι ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους το Intercontinental Cup 2023 στη Σιγκαπούρη
FIBA

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Intercontinental Cup 2023 που θα λάβει χώρα στη Σιγκαπούρη από τις 21 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου. Αυτές είναι οι έξι συμμετέχουσες ομάδες και αυτό το σύστημα διεξαγωγής.

Με έξι ομάδες και ανανεωμένο φορμάτ θα διεξαχθεί το Intercontinental Cup 2023 που θα λάβει χώρα στη Σιγκαπούρη από τις 21 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου.

Έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (20/6) στη διοργανώτρια χώρα, παρουσία του Βλάντε Ντίβατς, προέκυψαν δύο όμιλοι των τριών ομάδων. Στον Α όμιλο βρίσκονται οι Σέσι Φράνκα (πρωταθλήτρια του BCL Americas), Team Ignite (εκπρόσωπος της G League) και Αλ Αχλί (πρωταθλήτρια BAL). Στον Β όμιλο βρίσκονται οι Ζεϊγιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς (εκπρόσωπος της CBA), Αλ Μανάμα (πρωταθλήτρια της West Asia Super League) και η Βόννη (πρωταθλήτρια BCL). Οι ομάδες που θα πάρουν την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για τον τίτλο.

"Αυτή η έκδοση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου σηματοδοτεί μια νέα εποχή για αυτό το αξιότιμο τουρνουά που έχει ήδη μια μακρά και πλούσια ιστορία. Με έξι συλλόγους που συμμετέχουν για πρώτη φορά και μια νέα μορφή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε αυτήν την έκδοση στη Σιγκαπούρη και ανυπομονούμε να επεκταθούμε και να συμπεριλάβουμε περισσότερους συλλόγους σε μελλοντικές εκδόσεις", ανέφερε ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής.

TAGS FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ