FIBA

FIBA και UEFA επιβεβαίωσαν την καλή συνεργασία τους, ο Τσέφεριν παρευρέθηκε στην συνεδρίαση του νέου Δ.Σ της FIBA Europe

FIBA και UEFA επιβεβαίωσαν την καλή συνεργασία τους, ο Τσέφεριν παρευρέθηκε στην συνεδρίαση του νέου Δ.Σ της FIBA Europe
FIBA

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τις εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στην FIBA και την UEFA, αφού βρέθηκε στο νέο Δ.Σ της FIBA Europe και καλωσόρισε τα νέα μέλη.

Η χθεσινή (23/6) μέρα ήταν η αρχή μίας νέας εποχής της FIBA Europe, αφού πραγματοποιήθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του Χόρχε Γκαρμπαχόσα. Η νέα εποχή όμως επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι υπάρχει μία σχέση που πάντα βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο: Αυτή της FIBA με την UEFA.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, βρέθηκε στην πρώτη πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ της FIBA Europe - όπου 5 μέλη της ΕΟΚ ορίστηκαν σε αντίστοιχες επιτροπές - και ήταν αυτός που καλωσόρισε τα νέα μέλη, ενώ έδωσε και την εναρκτήρια ομιλία.

Ο Τσέφεριν αναφέρθηκε μάλιστα στην σημασία που υπάρχει ώστε το ευρωπαϊκό μοντέλο να βασιστεί στα αγωνιστικά κριτήρα σε όλα τα επίπεδα.

Για την ιστορία, στην συνεδρίαση της FIBA Europe αποφασίστηκε μεταξύ άλλων μία επιπλέον ημέρα ξεκούρασης στο EuroBasket 2025 και δύο ημέρες ξεκούρασης στο EuroBasket 2029.

TAGS FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ