ΜΠΑΣΚΕΤ

Φεύγει από την Ζαντάρ πριν καν παίξει ο Γκλεν Ντέιβις

Φεύγει από την Ζαντάρ πριν καν παίξει ο Γκλεν Ντέιβις

Ο Γκλεν Ντέιβις φέρεται να ζήτησε περισσότερα χρήματα από την Ζαντάρ, δεν έπαιξε στο σημερινό ματς με την Τσεντεβίτα και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ήταν μία από τις κινήσεις που προκάλεσαν θόρυβο τις τελευταίες εβδομάδες. Και μάλλον θα έχει άδοξο τέλος. Καταπώς φαίνεται ο Γκλεν Ντέιβις δεν θα φορέσει ποτέ την φανέλα της Ζαντάρ, καθώς σύμφωνα με το basketball.hr απαίτησε περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαν συμφωνήσει αρχικά οι δύο πλευρές και αρνήθηκε να παίξει στον σημερινό αγώνα (6/10) με την Τσεντεβίτα για την δεύτερη αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έφτασε στην Κροατία την περασμένη Τετάρτη, οι οπαδοί της Ζαντάρ τον υποδέχτηκαν σαν... μεσσία, ωστόσο δεν συμμετείχε στις προπονήσεις υποστηρίζοντας ότι είναι άρρωστος και στο τέλος ζήτησε περισσότερα χρήματα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Ο Ντέιβις έβγαλε μάλιστα εισιτήρια για την πατρίδα του και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την κροατική ομάδα.

Για την ιστορία η Ζαντάρ ηττήθηκε εντός έδρας από την Τσεντεβίτα 85-95, με τους Τζάστιν Κομπς και Τζέιμς Μπελ να σκοράρουν από 18 πόντους έκαστος. Ο Κρίστιγιαν Κράγινα (21 πόντοι, 8/8 δίποντα) ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ζαντάρ, η οποία υπέστη την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες στην Αδριατική Λίγκα.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας η Μέγκα Μπέμαξ συνέτριψε την FMP 89-61, με κορυφαίους τους Μοκόκα (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ), Γκόγκα Μπιτάτζε (14 πόντοι) και Νίκολα Μίσκοβιτς (14 πόντοι). Ο Στέφαν Ποτ (16 πόντοι) ήταν ο πρώτος σκόρερ της FMP. Στον βραδινό αγώνα η Παρτιζάν νίκησε δύσκολα την Ολίμπια Λιουμπλιάνας 82-79, με τον Ράντε Ζάγκορατς να έχει 26 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ