EUROCUP

Φέρνει Ματίν Κλιβς

Φέρνει Ματίν Κλιβς
Κλιβς

Σε προφορική συμφωνία με τον Μάτίν Κλιβς έφτασε ο Πανιώνιος, για την αντικατάσταση του ΜακΝαμάρα

Η αποστολή της ομάδας, βρίσκεται ήδη στο Ταλίν, με την παρουσία του ΜακΝαμάρα, αλλά όταν η ομάδα επιστρέψει από την Εσθονία, θα οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν ικανοποίησε τον Μηνά Γκέκο, με τις εμφανίσεις του.
Ο Κλιβς είναι απόφοιτος του Μίσιγκαν Στέιτ (συμπαίκτης του Αντρέ Χάτσον), με το οποίο πανηγύρισε στη "σίνιορ" χρονιά του, το 2000, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, στο Final Four του οποίου αναδείχθηκε MVP.

Οι Πίστονς τον επέλεξαν στο νούμερο 14 του ντραφτ, αλλά δεν στέριωσε στο Ντιτρόιτ, με αποτέλεσμα να παίξει σε Κινγκς, Σέλτικς, Καβαλίερς και Νετς, αλλά χωρίς να δείξει κάτι.

Την περυσινή περίοδο, έπαιξε στο NBDL με τη φανέλα των Μπέικερσφιλντ Τζαμ και εντυπωσίασε, αφού είχε μέσους όρους της τάξης των 16.5 πόντων και 9 ασίστ.

Στο μεταξύ, για την ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών, ο τεχνικός του Πανιωνίου, δεν θα στραφεί τελικά σε κάποιον από τους Σούλη και Μαρμαρινό και αναμένεται να αναζητήσει λύση από την κοινοτική αγορά.

Γκέκος: " Κάθε πρεμιέρα και δύσκολη"
Το παιχνίδι ανάμεσα στην Κάλεβ Ταλίν και τον Πανιώνιο, θα ξεκινήσει στις 19:00 και αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο για την ελληνική ομάδα, όπως παραδέχθηκε και ο Μηνάς Γκέκος.

" Όπως κάθε πρεμιέρα έτσι και αυτή στο ULEB Cup, κρύβει δυσκολίες πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν εκτός έδρας αγώνα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς αφού η Κάλεβ διαθέτει μία γρήγορη και έμπειρη ομάδα με τρεις Αμερικανούς και αρέσκεται στο επιθετικό μπάσκετ", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Έλληνας τεχνικός.

" Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας που δεν είναι άλλη από το να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση αφού ο Πανιώνιος θέλει να πρωταγωνιστήσει και στο ULEB Cup".

Κατά τη διάρκεια του ταξιδίου, η αποστολή αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τις βαλίτσες, αφού οι αποσκευές των Κρις Χουγκάζ και Μπραντ Νιούλεϊ χάθηκαν και έφτασαν στο Ταλίν, τη Δευτέρα.

Εκτός αποστολής έμεινς ο Αλέξανδρος Σιγκούνας, ενώ η ομάδα έκανε την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο "Σάκου Σούρχολ", το απόγευμα και άπαντες δήλωσαν ετοιμοπόλεμοι για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της σεζόν.

















TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ