ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Τα βρήκε με Μακάμπι για το buy out του Σκότι Γουίλμπεκιν

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Σκότι Γουίλμπεκιν, αφού ο τουρκικός σύλλογος έφτασε σε συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την εξαγορά του συμβολαίου του. Επόμενος στόχος ο Τόνι Τζέκιρι.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Δημήτρη Ιτούδη έκανε την αρχή για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία παρουσιάζεται πολύ δραστήρια στην αγορά τις τελευταίες ημέρες. Απ ότι όλα δείχνουν μάλιστα, ο Σκότι Γουίλμπεκιν θα είναι η πρώτη μεταγραφή του τουρκικού συλλόγου.

Ο εκρηκτικός περιφερειακός θα επιστρέψει στην Τουρκία (σ.σ.: στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Νταρουσάφακα) αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, η Φενέρμπαχτσε τα βρήκε σε όλα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την εξαγορά των δικαιωμάτων του. Έτσι, ο 29χρονος γκαρντ θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη τα επόμενα χρόνια.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το BasketNews, η Φενέρμπαχτσε τρέχει τις διαδικασίες για να κλείσει ένα κενό στη ρακέτα. Ο Τόνι Τζέκιρι αναφέρεται ως ο επόμενος που αναμένεται να υπογράψει με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην Ούνικς Καζάν. Ο ύψους 2μ13 σέντερ διακρίνεται για την ικανότητα στο πίσω μέρος του παρκέ, όσο και για το γεγονός πως αποτελεί πρόβλημα για κάθε άμυνα κοντά στο καλάθι. Κουβαλάει άλλωστε τριετή προϋπηρεσία στην EuroLeague, έχοντας αγωνιστεί σε Βιλερμπάν, Μπασκόνια και Ούνικς Καζάν.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ