ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Δίνει 1,2 εκατομμύρια στην Μακάμπι για τον Γουίλμπεκιν

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν είναι ο διακαής πόθος της Φενέρμπαχτσε και σύμφωνα με ισραηλινό μέσο η τουρκική ομάδα θα δώσει περίπου 1.2 εκατομμύρια στην Μακάμπι προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Η έλευση του Δημήτρη Ιτούδη στην Φενέρμπαχτσε έχει αλλάξει τα δεδομένα στην τουρκική ομάδα που στοχεύει ψηλά την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στην EuroLeague. Όπως παραδέχτηκε ο Έλληνας τεχνικός κατά την παρουσίασή του από τους πρωταθλητές Τουρκίας, η ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την απόκτηση του Σκότι Γουίλμπεκιν.

Σύμφωνα με το ισραηλινό one.co.il το ποσό που είναι διατεθημένη να δώσει η ομάδα του Ιτούδη προκειμένου να καλύψει την ρήτρα αποδέσμευσης του Αμερικανού ανέρχεται στα 1.2 εκατομμύρια. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό, όμως η Φενέρμπαχτσε είναι πρόθυμη να κάνει το βήμα παραπάνω για ένα παίκτη που έχει την τουρκική υπηκοότητα.

Θυμίζουμε πως ο Γουίλμπεκιν έχει συμβόλαιο για ακόμα μία σεζόν με την "ομάδα του λαού", όμως όπως αναφέρουν οι ισραηλινοί η συμφωνία με την Φενέρ είναι τελειωμένη και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ