ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Παπαγιάννης διετίας και επίσημα για την ομάδα του Ιτούδη

Φενέρμπαχτσε: Παπαγιάννης διετίας και επίσημα για την ομάδα του Ιτούδη
FENERBAHCE OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιώργος Παπαγιάννης. Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωση τη μεταγραφή του Έλληνα σέντερ.

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι και με τη βούλα ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Στη γραμμή των ψηλών, ο διεθνής σέντερ, θα έχει δίπλα του τους Τζόναθαν Μότλι και Σέρτακ Σανλί.

Τη σεζόν 2022/23 ο Παπαγιάννης είχε 8.5 πόντους (59.5% δίποντα, 48.6% τρίποντα, 75% βολές), 5.7 ριμπάουντ και 1.2 μπλοκ ανά 23'43" σε 33 παιχνίδια της EuroLeague. Συνολικά, ο Big Pap έχει καταγράψει 153 συμμετοχές με τη φανέλα των πρασίνων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση από το 2015 έως και το 2023, με 7.6 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.2 μπλοκ.

Πέρα από τον Παναθηναϊκό, ο Παπαγιάννης έχει αγωνιστεί ακόμα σε Περιστέρι, Σακραμέντο Κινγκς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Η τουρκική ομάδα προανήγγειλε την ανακοίνωσή του μέσω ενός γίγαντα και στη συνέχεια όταν ήρθε η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης, έγραψε κάθετα το όνομά του, με κάθε γράμμα να πιάνει μία σειρά, προκειμένου να υποδηλώσει το ύψος του νέου της σέντερ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ