ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελειώνει ο Γιώργος Παπαγιάννης από τον Παναθηναϊκό: Υπογράφει στη Φενέρμπαχτσε

Τελειώνει ο Γιώργος Παπαγιάννης από τον Παναθηναϊκό: Υπογράφει στη Φενέρμπαχτσε
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Παρελθόν, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο διεθνής σέντερ αφήνει στην άκρη την πρόταση ανανέωσης που του έγινε, οδεύοντας πλέον προς τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο ΟΑΚΑ (για τη δεύτερη θητεία του), ο Γιώργος Παπαγιάννης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής σέντερ αφήνει στην άκρη την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, οδεύοντας πλέον προς τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Το ζήτημα του συμβολαίου του απασχολούσε εντόνως τον Παναθηναϊκό εδώ κι αρκετό καιρό, με τον 26χρονο ψηλό να τοποθετεί ως προτεραιότητα την προοπτική του ΝΒΑ. Γι αυτό κιόλας πέρασε τις πρώτες εβδομάδες μετά από το φινάλε της σεζόν στις ΗΠΑ, συνδυάζοντας τις ατομικές προπονήσεις με τις επαφές με οργανισμούς του ΝΒΑ, με την ελπίδα πως θα βρει κάτι που να τον καλύπτει.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με το δίλημμα που προέκυψε για εκείνον να είναι ξεκάθαρο: Παναθηναϊκός ή Φενέρμπαχτσε; Εν τέλει, τράβηξε το χαρτί της τουρκικής ομάδας, στην οποία θα συναντήσει τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ (κατά τα φαινόμενα όχι όμως τον Νικ Καλάθη), στην προσπάθεια που θα κάνει η Φενέρμπαχτσε να επιστρέψει σε Final Four της EuroLeague.

Η τουρκική ομάδα είχε καταστήσει σαφές από πολύ νωρίς πόσο θέλει τον 26χρονο σέντερ, του είχε καταθέσει μάλιστα μια σπουδαία προσφορά εδώ κι αρκετό καιρό (περί το 1.500.000€ σε ετήσια βάση), πείθοντάς τον εν τέλει να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ