ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ο βασικός Ντόρσεϊ και τα εύσημα από τον Ιτούδη

Φενέρμπαχτσε: Ο βασικός Ντόρσεϊ και τα εύσημα από τον Ιτούδη
© FENERBAHCE

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν βασικός στην νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Πετκίμ και ο Δημήτρης Ιτούδης του έδωσε εύσημα για την εμφάνισή του μετά το τέλος του αγώνα.

Μετά το DNP στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής EuroLeague κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Πετκίμ για την 9η στροφή του τουρκικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πήρε μία άνετη νίκη με 96-85 (σσ. βρέθηκε να προηγείται μέχρι με 26 πόντους) για να ανέβει στο 8-1, ενώ ο ομογενής γκαρντ έπαιξε για 29'38" μετρώντας 6 πόντους (1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/1 βολή), 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ.

Στο σκοράρισμα ξεχώρισαν οι Σερτάτς Σανλί, Μελί Μαχμούτογλου και Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με 19, 18 και 17 πόντους αντίστοιχα. Για 17'42" αγωνίστηκε ο Νικ Καλάθης, που προσέφερε 5 πόντους (1/4 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στον ομογενή γκαρντ και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: "Ο Γκούντουριτς έπαιξε 25 λεπτά, ο Ντόρσεϊ και ο Σανλί από 29'. Είχαμε 29 ασίστ για 12 λάθη. Αυτή είναι η προσέγγισή μας. Πρέπει να πω ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πίεζε σε όλο το γήπεδο, θυσιαζόταν, θυσίαζε το σώμα του. Θέλουμε να παίξουμε αυτό, αυτό είναι μπάσκετ".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ