EUROLEAGUE

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν έπαιξε δευτερόλεπτο στον αγώνα Βίρτους - Φενέρμπαχτσε αν και είναι υγιής

EUROLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός ροτέισον ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο Βίρτους Μπολόνια - Φενέρμπαχτσε και η ερώτηση για το αν θα τελειώσει τη σεζόν στην Κωνσταντινούπολη θα ανάψει ακόμη περισσότερο.

Η δεύτερη σεζόν του Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Φενέρμπαχτσε, δεν εξελίσσεται όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας και ο ίδιος ο παίκτης. Αποκορύφωμα το DNP που μπήκε δίπλα στο όνομα του ομογενή γκαρντ το βράδυ της Πέμπτης (23/11) στην εκτός έδρας ήττα από τη Βίρτους Μπολόνια για την 10η αγωνιστική της EuroLeague.

Με τη Φενέρμπαχτσε να κλείνει τον αγώνα με 5/24 τρίποντα (20.8%), η συζήτηση γίνεται για το αν ο Ντόρσεϊ θα μπορούσε να προσφέρει κάτι περισσότερο από τους Καλάθη, Μάνταρ, Γουίλμπεκιν, Μαχμούτογλου, Γκούντουριτς που προτιμήθηκαν στην πεντάδα των γκαρντ. Απάντηση προφανώς δεν μπορεί να δοθεί, σίγουρα πάντως το γεγονός ότι ο έμπειρος πλέον σκόρερ δεν χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο παρά το γεγονός ότι είναι υγιής, δείχνει πολλά για τη σχέση του με το προπονητικό τιμ και ίσως και με τον οργανισμό ολόκληρο.

Οι φήμες των προηγούμενων ημερών ίσως έπαιξαν ρόλο στο DNP του Ντόρσεϊ στη Μπολόνια, ενώ η συζήτηση για το αν θα ολοκληρώσει τη χρονιά στην Κωνσταντινούπολη θα ενταθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Σε επτά αγώνες στη EuroLeague ο διεθνής γκαρντ έχει 10.4 πόντους (37% στο δίποντο, 39% στο τρίποντο, 82% στις βολές), μαζί με 2.1 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 22:35.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ