EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Ο Σλούκας δεν άγγιξε το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ

Φενέρμπαχτσε: Ο Σλούκας δεν άγγιξε το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ

Η Τουρκία τιμά την 81η επέτειο από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ, με τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε να μπαίνουν στην Ulker Sports Arena κρατώντας ένα πανό για εκείνον. Μόνο ο Κώστας Σλούκας δεν το άγγιξε.

Η σημερινή μέρα αποτελεί εθνική εορτή για την Τουρκία, δεδομένου ότι τιμάται η μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ με αφορμή τη συμπλήρωση 81 ετών από τον θάνατό του. Πριν από το παιχνίδι με την Μπεσίκτας, οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε εισήλθαν στο παρκέ της Ulker Sports Arena, κρατώντας πανό που ήταν αφιερωμένο στον Κεμάλ Ατατούρκ, με τον Κώστα Σλούκα να είναι ο μοναδικός που δεν το άγγιξε.

Στο VIDEO που "ανέβασε" η τουρκική ομάδα από το τελετουργικό πριν από την έναρξη της προθέρμανσης, φαίνεται ότι ο διεθνής γκαρντ δεν αγγίζει το πανό στο οποίο αναφέρεται πως " θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό".

Κάτω από το social post της Φενέρμπαχτσε στο Twitter, οι φίλοι της σχολιάζουν μάλιστα τη συγκεκριμένη κίνηση από τον διεθνή γκαρντ. Βέβαια, λίγο αργότερα, ο Σλούκας προέβη σε διευκρινιστική δήλωση, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H δήλωση του Σλούκα για το πανό του Κεμάλ Ατατούρκ
TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ