ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

H δήλωση του Σλούκα για το πανό του Κεμάλ Ατατούρκ

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Σλούκας, με διευκρινιστική δήλωση στην ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε, πήρε θέση για το γεγονός πως δεν κράτησε το πανό του Κεμάλ Ατατούρκ, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε στα social media από οπαδούς της τουρκικής ομάδας.

Η Τουρκία τιμά την 81η επέτειο από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ, με τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε να μπαίνουν στην Ulker Sports Arena κρατώντας ένα πανό για εκείνον. Ωστόσο, ο Κώστας Σλούκας ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν άγγιξε το πανό, με αποτέλεσμα να δεχθεί "επίθεση" στα social media από τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας.

Ωστόσο, ο 29χρονος γκαρντ πήρε θέση μέσω διευκρινιστικής δήλωσης στην ιστοσελίδα του συλλόγου, υποστηρίζοντας πως ήταν συγκεντρωμένος στον αγώνα και δεν συνειδητοποίησε τι συνέβη εκείνη την στιγμή, ενώ ξεκαθάρισε πως σέβεται απόλυτα τη Φενέρμπαχτσε και γενικότερα την Τουρκία, αφού μένει εκείνη τα τελευταία πέντε χρόνια.

"Σέβομαι απόλυτα τη χώρα και την ομάδα. Βρίσκομαι εδώ πέντε χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τίποτα δεν συνέβη ενσυνείδητα. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα και δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και πόσο έχω παλέψει γι' αυτή την ομάδα.

Βρίσκομαι στην ομάδα και τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό. Υπάρχει μία σημαντική ιστορία πίσω απ' αυτή τη χώρα. Τη γνωρίζω. Πάντα τη σέβομαι. Ναι, είμαι Έλληνας πολίτης, αλλά βρίσκομαι εδώ τα τελευταία πέντε χρόνια για τη Φενέρμπαχτσε, που είναι εκπρόσωπος της Τουρκίας", δήλωσε ο Έλληνας διεθνής γκαρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φενέρμπαχτσε: Ο Σλούκας δεν άγγιξε το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ