ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζάγκαρς, δανεικός στην Γουλβς την 1η σεζόν ο Λετονός

 Ο Άρτουρς Ζάγκαρς
Ο Άρτουρς Ζάγκαρς FIBA

Ο Άρτουρς Ζάγκαρς (23 χρονών, 1.90 μέτρα) είναι πλέον παίκτης της Φενέρμπαχτσε, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με τριετές συμβόλαιο. Θα αγωνιστεί στην λιθουανική Γουλβς ως δανεικός ο Λετονός την φετινή σεζόν.

Ο Άρτουρς Ζάγκαρς (23 χρονών, 1.90 μέτρα) ανήκει στο δυναμικό της Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου γκαρντ με τριετές συμβόλαιο, με τον Λετονό να αναμένεται να αγωνιστεί ως δανεικός στην λιθουανική Γουλβς την φετινή σεζόν.

Ο Ζάγκαρς ήταν από τους παίκτες που έκλεψαν την παράσταση στο MundoBasket 2023 με την φανέλα της Λετονίας. Δεδομένου ότι ήταν free agent, ήταν σίγουρο ότι θα είχε προτάσεις μετά τις τρομερές εμφανίσεις του, με την Φενέρ να είναι τελικά αυτή που κατάφερε να τον κάνει δικό της.

Ο Ζάγκαρς ολοκλήρωσε το MundoBasket έχοντας 12.4 πόντους με 41.7% στα τρίποντα, 2.6 ριμπάουντ και 7.4 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής, γράφοντας ιστορία με τις 17 ασίστ που μοίρασε (με 0 λάθη!) στον αγώνα για τις θέσεις 5-6 κόντρα στην Λιθουανία.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ