BASKETBALL ANALYSIS

Φενέρμπαχτσε: Η ανάλυση της μυθικής 50αρας του Χέιζ-Ντέιβις κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου

Φενέρμπαχτσε: Η ανάλυση της μυθικής 50αρας του Χέιζ-Ντέιβις κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου
FENERBAHCE.ORG

Το SPORT24 αναλύει με την βοήθεια του Hudl Instat την απίστευτη 50αρα του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις στην νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Άλμπα Βερολίνου. Οι πόντοι στο ανοιχτό γήπεδο, το πολύπλευρο παιχνίδι του και οι συμπαίκτες του που πιστώθηκαν τις περισσότερες ασίστ.

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις είναι από χθες ο κάτοχος του ρεκόρ των περισσότερων πόντων σε ένα ματς της EuroLeague χάρη στην 50αρα που σημείωσε στην νίκη της Φενέρμπαχτσε με 103-68 επί της Άλμπα Βερολίνου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έσπασε το ρεκόρ του Σέιν Λάρκιν (49 πόντοι), δίνοντας ένα σπάνιο σόου πριν ευχαριστήσει τον Υπεύθυνο Τύπου της Φενέρ και τον κόσμο της ομάδας που ήξεραν ότι ήταν κοντά στο να γράψει ιστορία.

Οι πόντοι στο ανοιχτό γήπεδο και το πολύπλευρο παιχνίδι του

Ο Χέιζ-Ντέιβις είναι γνωστός για την ικανότητά του να σκοράρει χωρίς να χρειάζεται να εμπλακεί πολύ στο παιχνίδι της ομάδας του. Αυτό αποδεικνύεται και αν δει κάποιος το πώς μπόρεσε να κάνει την ζημιά στην άμυνα της Άλμπα Βερολίνου στην ιστορική του εμφάνιση, αφού σκόραρε με 8 διαφορετικούς τρόπους.

Φενέρμπαχτσε: Η ανάλυση της μυθικής 50αρας του Χέιζ-Ντέιβις κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου
FENERBAHCE.ORG

Η ικανότητα του Αμερικανού στο ανοιχτό γήπεδο είναι γνωστή. Την ίδια στιγμή όμως είναι καλός σουτέρ, εξαιρετικός στην κίνηση χωρίς την μπάλα, ενώ μπορεί να παίξει με πρόσωπο και πλάτη στο καλάθι. Όλα αυτά φάνηκαν ξεκάθαρα κόντρα στην αναιμική άμυνα, κόντρα στην οποία έκανε ό,τι ήθελε.

Ο Χέιζ-Ντέιβις τελείωσε τον αγώνα έχοντας 9/11 δίποντα, 9/16 τρίποντα, 5/7 βολές, 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος σε 29 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Δεν χρειάστηκε καν να μείνει στο παρκέ 30 λεπτά για να τα καταφέρει. Ιδού και ποιοι συμπαίκτες του τον βοήθησαν περισσότερο για να γράψει ιστορία:

Για την ιστορία, την φετινή σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις έχει 15 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 50.5% στα σουτ, 40.9% στα τρίποντα και 84.5% στις βολές σε 31 λεπτά συμμετοχής. Πριν από το παιχνίδι όμως είχε 13.7 πόντους μέσο όρο με 48.8% στα σουτ και 38.8% στις βολές. Κοινώς, αυτή η 50αρα του πρόσθεσε 1.3 πόντους στον μέσο όρο του και ανέβασε τα ποσοστά του στα σουτ, κάτι που - προφανώς - ήταν αναμενόμενο.

TAGS BASKETBALL ANALYSIS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ