ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Χέιζ-Ντέιβις: "Ευχαριστώ τον Υπεύθυνο Τύπου και τον κόσμο γιατί ήξεραν για το ρεκόρ και φώναξαν στον Γιασικεβίτσιους να με ξαναβάλει"

Χέιζ-Ντέιβις: "Ευχαριστώ τον Υπεύθυνο Τύπου και τον κόσμο γιατί ήξεραν για το ρεκόρ και φώναξαν στον Γιασικεβίτσιους να με ξαναβάλει"
PRINTSCREEN

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις αποτελεί το πρόσωπο της βραδιάς στην EuroLeague και ο Αμερικανός της Φενέρμπαχτσε έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του ιστορικού ματς με την Άλμπα που σκόραρε 50 πόντους.

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους σε ένα παιχνίδι στην EuroLeague.

Ο Αμερικανός μίλησε μετά το τέλος του παιχνίδιού της Φενέρμπαχτσε με την Άλμπα, κάνοντας λόγο για έναν στόχο που είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Απέδωσε τα εύσημα στους συμπαίκτες του, τον διευθυντή επικοινωνίας της ομάδας, αλλά και τους οπαδούς για το γεγονός ότι φώναζαν στον Γιασικεβίτσιους να τον ξαναβάλει στο παρκέ, γνωρίζοντας για το ρεκόρ.

Παράλληλα δεν έκρυψε ότι πριν το τζάμπολ ένιωθε πως θα είναι ένα "Ντεζούντε Μάρεϊ παιχνίδι", αναφερόμενος στην επίδοση του παίκτη των Χοκς με 44 πόντους απέναντι στους Σέλτικς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χέιζ-Ντέιβις:

"Το είχα σημειωμένο στο ξεκίνημα της χρονιάς ότι ήθελα να σπάσω το ρεκόρ σκοραρίσματος φέτος. Αμέσως πριν το παιχνίδι, έστειλα στον Τζόρνταν και τον Νέιτ και τους είπα ότι ένιωθα ότι θα είναι ένα 'Ντεζουόντε Μάρεϊ παιχνίδι'. Δεν ήξερα ότι θα σκόραρα 50, απλά ήξερα ότι θα σουτάρω πολύ την μπάλα.

Αλλά όλα τα εύσημα πάνε στους συμπαίκτες μου. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στο να με βρίσκουν και ένα ακόμα μεγαλύτερο 'ευχαριστώ' πάει στον Ίκερ (διευθυντή επικοινωνίας Φενέρ) και τους οπαδούς επειδή ήξεραν ότι το ρεκόρ σκοραρίσματος ήταν 49 και ξεκίνησαν να φωνάζουν στον Σάρας (σ.σ. Γιασικεβίτσιους) να με ξαναβάλει μέσα.

Ήταν ομαδική προσπάθεια και είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου που το έκανα. Πολύ περήφανος για τον εαυτό μου και για τη δουλειά που έχω ρίξει και για όλα. Είναι μία μεγάλη τιμή".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ