EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Έτοιμος για το φετινό ντεμπούτο στη EuroLeague o Νεμάνια Μπιέλιτσα

Φενέρμπαχτσε: Έτοιμος για το φετινό ντεμπούτο στη EuroLeague o Νεμάνια Μπιέλιτσα
PHOTO CREDITS: FIBA

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια, το βράδυ της Παρασκευής (3/3) και -μεταξύ άλλων- τα βλέμματα είναι στραμμένα και στον Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του το ρεσιτάλ ατυχίας και είναι έτοιμος για τη μεγάλη επάνοδο στη δράση.

Στον απόηχο της μεγάλης μεταγραφής του Τάιλερ Ντόρσεϊ, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια (3/3, 19.45 Novasports Start), για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Για τους φίλους, όμως, της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, η αναμέτρηση με τους Ιταλούς, έχει πέραν όλων των ευνόητων λόγων και έναν επιπλέον για να τους προσελκύσει το ενδιαφέρον, αφού ο Νέμανια Μπιέλιτσα είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο τυο στη σεζόν.

Ο 34χρονος Σέρβος φόργουορντ δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στη φετινή EuroLeague. Ο Μπιέλιτσα ταλαιπωρήθηκε όλο αυτό το διάστημα από τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ακόμα και μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί και μολονότι βρέθηκε αρκετές φορές στη γραμμή... επανεκκίνησης, δεν κατάφερε να θέσει εαυτόν στις υπηρεσίες του Δημήτρη Ιτούδη.

Σύμφωνα, όμως, με το ιατρικό επιτελείο της Φενέρ, ο Μπιέλιτσα είναι απολύτως έτοιμος και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα βεβαίως και με την έκβαση της αναμέτρησης κόντρα στη Βίρτους.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ