ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε τον Τζεκίρι

Ο Τόνιε Τζεκίρι με την φανέλα της Ούνικς Καζάν
Ο Τόνιε Τζεκίρι με την φανέλα της Ούνικς Καζάν PHOTO CREDITS: UNICS.RU

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα είναι την νέα σεζόν ο Τόνιε Τζεκίρι όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα, με τον αθλητικό σέντερ να υπογράφει συμβόλαιο 1+1 χρόνων με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο μία-μία οι επιθυμίες του πραγματοποιούνται στην Φενέρμπαχτσε. Τελευταία απόδειξη ήταν η ανακοίνωση της απόκτησης του Τόνιε Τζεκίρι (28 χρονών, 2.13 μέτρα).

Ο αθλητικός σέντερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ούνικς Καζάν, υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 χρόνων και θα δώσει δύναμη στην γραμμή ψηλών της ομάδας. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 7 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην VTB League και 7.6 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ο Τζεκίρι είναι το τέταρτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Φενέρ, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Σκότι Γουιλμπεκιν, Τζόναθαν Μότλι και Σαμέτ Γκεγίκ

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ