ΙΚΑΡΟΣ

Φαγιέ: "Να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα"

Φαγιέ: "Να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα"

Ο Μουχάμαντ Φαγιέ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ικάρου Καλλιθέας και αναφέρθηκε στη νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο Μουχάμαντ Φαγιέ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ικάρου Καλλιθέας για τη νέα του ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα.

" Όλοι γνωρίζουν πως το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη και όποιος παίζει σε αυτό γίνεται καλύτερος", τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Ομολογώ πως δεν ήξερα πολλά πράγματα για την νέα μου ομάδα, αλλά μίλησα αρκετή ώρα με τους ατζέντηδες μου, οι οποίοι μου εξήγησαν πως ο Ίκαρος είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο παρουσιάζεται καλύτερη.

Παράλληλα μου τόνισαν πως η διοίκηση του είναι απόλυτα αξιόπιστη και ότι έχουν προσλάβει έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Όλα αυτά ήταν αρκετά για να έρθω στην Ελλάδα".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Θεωρώ πως είναι θετικό που θα παίξω στα προκριματικά με την Εθνική, γιατί θα έρθω στην Αθήνα σε καλή κατάσταση. Σίγουρα θα χρειαστώ χρόνο, ώστε να προσαρμοστώ και στις απαιτήσεις του προπονητή, αλλά και στις δυσκολίες του Ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά πιστεύω πως τα παιχνίδια στο Πράσινο Ακρωτήρι, θα με βοηθήσουν να ενταχθώ πιο γρήγορα στο πρόγραμμα του Ικάρου".

Όσον αφορά για τους στόχους που θέτει στον σύλλογο δήλωσε: " Ακόμα δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα πράγματα, διότι δεν ξέρω τόσο καλά την κατάσταση στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Από την στιγμή, όμως, που η ομάδα είναι «καινούρια», αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου από την πρώτη μέρα που θα έρθω στην Αθήνα, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ