ΜΟΝΑΚΟ

Εύκολα η Μονακό τη Λε Πορτέλ, 8η ημέρα εκτός ομάδας ο Μάικ Τζέιμς που ουδείς γνωρίζει πότε και αν θα επιστρέψει

04/05/2022 Olympiacos Vs Monaco for Turkish Airlines Euroleague top 8 game 5 season 2021-22 in SEF Stadium in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
04/05/2022 Olympiacos Vs Monaco for Turkish Airlines Euroleague top 8 game 5 season 2021-22 in SEF Stadium in Piraeus - Greece Photo by: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Χωρίς τον Μάικ Τζέιμς συνεχίζει η Μονακό, που επικράτησε με 99-78 της Λε Πορτέλ σε αναμέτρηση για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Τιμωρήθηκε στις 14 Μαρτίου και σήμερα, 21/3, ο Μάικ Τζέιμς παραμένει εκτός ομάδας. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν βρισκόταν στη δωδεκάδα για την αναμέτρηση της Μονακό με την Λε Πορτέλ (99-78) και ουδείς γνωρίζει πότε και αν θα επιστρέψει στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς που βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα της EuroLeague.

Ο Τζέιμς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν από τον αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια και ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένη τιμωρία του. Ο Αμερικανός έχει απολογηθεί, χωρίς πάντως ο Σάσα Ομπράντοβιτς να τον έχει δεχθεί πίσω στο πρόγραμμα, χωρίς να έχει ενημερώσει πότε και αν αυτό θα συμβεί.

Προς το παρόν οι Ελί Οκομπό, Ματ Στραζέλ, Τζόρνταν Λόιντ τραβούν το κουπί στη θέση του πόιντ γκαρντ, με τον Γιακούμπα Ουαταρά να έχει 21 πόντους (3/3 δίποντα, 5/8 τρίποντα) στην άνετη επικράτηση επί της Λε Πορτέλ.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ