ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Έξουμ: "Δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη ο Γιαμπουσέλε, οι απολογίες της Ρεάλ έγιναν για τα μάτια του κόσμου, τέτοιοι είναι"

Έξουμ: "Δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη ο Γιαμπουσέλε, οι απολογίες της Ρεάλ έγιναν για τα μάτια του κόσμου, τέτοιοι είναι"
PARTIZAN MOZZART BET / DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LEAGUE

Ο Ντάντε Έξουμ δήλωσε μετά τον αποκλεισμό της Παρτίζαν από την Ρεάλ ότι ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη σε προσωπικό επίπεδο για την επικίνδυνη λαβή στα επεισόδια που έγιναν στο Game 2, τονίζοντας ότι ο οργανισμός της Ρεάλ απολογήθηκε μόνο για τα μάτια του κόσμου.

Η Ρεάλ έκανε την απόλυτη ανατροπή, επέστρεψε από το 0-2 και μετά την νίκη της στο Game 5 επί της Παρτίζαν προκρίθηκε στο Final Four. Το τέλος της σειράς βρήκε την σερβική ομάδα με το παράπονο ότι αν δεν είχαν γίνει τα επεισόδια στο Game 2 θα είχε προκριθεί. Ο Ντάντε Έξουμ το ξέρει αυτό. Πήγε όμως την κουβέντα σε άλλο επίπεδο.

Ο Αυστραλός γκαρντ αναφέρθηκε μετά το παιχνίδι σε όσα έγιναν στο Game 2 και αλλοίωσαν την εξέλιξη της σειράς, ενώ τόνισε ότι ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε - που τον τραυμάτισε και παραλίγο να του κόψει το μπάσκετ στην σύρραξη στο Game 2 - δεν απολογήθηκε ποτέ σε προσωπικό επίπεδο.

"Είναι αστείο, επειδή οι Ρεάλ έλεγξε όλη την ιστορία" δήλωσε αρχικά ο Έξουμ, για να προσθέσει: "Βγήκαν με αυτές τις απολογίες στα ΜΜΕ. Ο Γιαμπουσέλε όμως δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Αυτό δείχνει τι άνθρωποι είναι. Εμείς θα κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και θα εστιάσουμε στην Αδριατική Λίγκα".

Κλείνοντας, ο Έξουμ τόνισε ότι η Παρτίζαν θα είχε προκριθεί αν δεν είχαν γίνει αυτά που έγιναν ανάμεσα στους παίκτες στο Game 2: "Η σειρά άλλαξε όταν έγινε η σύρραξη. 100%. Χάσαμε δύο παίκτες (σ.σ Λεσόρ και Πάντερ τιμωρήθηκαν, όπως και οι Γιαμπουσέλε και Ντεκ για την Ρεάλ), εγώ έκτοτε έπαιζα τραυματίας. Τι άλλο υπάρχει να πούμε".

Θυμηθείτε την σύρραξη που άλλαξε τις ισορροπίες στην σειρά της Ρεάλ με την Παρτίζαν:

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ