ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Έξουμ: "Αν επιστρέψω στην Ευρώπη, η Παρτίζαν είναι η μόνη και μάλλον η μοναδική επιλογή"

Έξουμ: "Αν επιστρέψω στην Ευρώπη, η Παρτίζαν είναι η μόνη και μάλλον η μοναδική επιλογή"
ABA LEAGUE/CEDEVITA OLIMPIJA/ALES FEVZER

Ο Ντάντε Έξουμ επέστρεψε στο NBA έπειτα από απουσία δύο ετών και όπως φαίνεται σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σερβικό μέσο, δεν ξεχνά την Παρτίζαν, με την οποία αγωνίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Ντάντε Έξουμ πέρασε και πάλι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για να επιστρέψει στο NBA για λογαριασμό των Ντάλας Μάβερικς και ο Αυστραλός γκαρντ μίλησε σε σερβικό μέσο, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Παρτίζαν στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι, τονίζοντας πως αν επιστρέψει στην Ευρώπη, τότε οι ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου θα είναι η πρώτη και μάλλον η μοναδική επιλογή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην MozzartSport:

"Ακόμα θυμάμαι κατά καιρούς κάποιες στιγμές από τη σεζόν που έζησα στην Παρτίζαν. Ήταν μια περίοδος που δεν θα ξεχαστεί. Ήδη μίλησα με τους συμπαίκτες μου στο Ντάλας και τους είπα ότι είναι μια εμπειρία που πρέπει να έχει κάθε μπασκετμπολίστας, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Παρτιζάν είναι αδιανόητη.

Αυτό το πάθος στην Ευρώπη, ο αγώνας στο γήπεδο, η γενικά απίστευτη σύνδεση με τον σύλλογο. Όλα ήταν σαν όνειρο. Επιτρέψτε μου να πω αμέσως, αν επιστρέψω ποτέ στην Ευρώπη, η Παρτιζάν είναι η πρώτη επιλογή, και μάλλον η μοναδική".

Αναφορικά με το πως τον υποδέχθηκε ο Λούκα Ντόντσιτς: "Το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα είναι το πρώτο θέμα. Ωστόσο του εξήγησα πως ήταν τα πράγματα. Είναι γνωστό ποιός είναι ο πρωταθλητής και ποιός ο καλύτερος.

Οπότε ήμουν έτοιμος για αυτό (γέλια). Πρέπει να επισημάνω ότι ο Λούκα είναι ένας φανταστικός τύπος. Με υποδέχθηκε πολύ όμορφα όπως και η υπόλοιπη ομάδα".

Για την σεζόν στην Παρτιζάν και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Για άλλη μια φορά, οι συνομιλίες ήταν κρίσιμες. Αυτή τη φορά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ήθελε να γίνω πλέι μέικερ, κάτι που φυσικά μου άρεσε αμέσως. Ήθελα αυτή την πρόκληση, αυτή την ευθύνη. Ήξερα ότι μπορούσα να βοηθήσω με την μπάλα στα χέρια μου.

Ωστόσο, αυτό το αποφασίζει ο προπονητής και με είδε σε αυτή τη θέση και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του. Πρέπει να τον ευχαριστήσω γι' αυτό. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, μιλήσαμε πολύ για λεπτομέρειες που χρειάζονται για έναν πλέι μέικερ.

Ήθελε να ακούσει τη γνώμη μου, τι θα έκανα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Θα ήταν μια ανταλλαγή απόψεων που με βοήθησε πολύ, και τελικά βοήθησε και την ομάδα. Εμείς πάντως είμαστε πρωταθλητές".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΑΒΕΡΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ