ΜΠΑΣΚΕΤ

Eξέδωσε ανακοίνωση το ICBS

Eξέδωσε ανακοίνωση το ICBS
Μπάλα

Το ICBS εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το επεισόδιο στον αγώνα με το Παγκράτι

Η ανακοίνωση της ομάδας του κολλεγίου αναφέρει τα εξής:
" Το περασμένο Σάββατο όσοι πραγματικοί φίλαθλοι του μπάσκετ βρέθηκαν στο κλειστό του ΜΕΤΣ θα πρέπει να ένιωσαν αηδία αντικρίζοντας έναν "επαγγελματία" προπονητή (αλήθεια, ο ΣΕΠΚ τι λέει για τα παρακάτω;) , να καταπατά κάθε έννοια αθλητικού ιδεώδους και φιλοξενίας.

Ο "επαγγελματίας" προπονητής του Παγκρατίου, αφού πρώτα προκλητικά αρνήθηκε να χαιρετήσει τον προπονητή του ICBS, ο οποίος αν και φιλοξενούμενος, έτεινε πρώτος το χέρι του, στη συνέχεια κατευθυνόμενος προς τον πάγκο της ομάδας μας για να χαιρετήσει τα υπόλοιπα μέλη, αφού συνάντησε την φυσιολογική, μετά το προηγούμενο περιστατικό, άρνησή τους, γύρισε στον προπονητή της ομάδος μας, τον έβρισε χυδαία και κατόπιν τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο!

Προς μεγάλη τύχη του συγκεκριμένου "επαγγελματία" προπονητή, το βίντεο δεν κατέγραψε το ντροπιαστικό περιστατικό, την ώρα που η γραμματεία και το διαιτητικό δίδυμο των κ.κ. Τανατζή, Μητσόπουλου δήλωναν… αναρμόδιοι!

Επειδή όμως η αλήθεια δεν χρειάζεται ηλεκτρονικά μέσα ή μάρτυρες (αν και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι) για να λάμψει, το ΤΑΚ ICBS πιστεύει, ότι οι αρμόδιοι φορείς (βλ. ΣΕΠΚ, αθλητικός δικαστής) θα κάνουν το αυτονόητο. Άλλωστε, εν έτει 2007, κανένας δεν χρειάζεται να παίρνει το νόμο στα χέρια του…

ΥΓ. Παράλληλα, έστω και 5 ημέρες μετά το περιστατικό, προσβλέπουμε στην αντρίκεια συγγνώμη του συγκεκριμένου "επαγγελματία" προπονητή, ο οποίος μέχρι τώρα υπεκφεύγει αρνούμενος την πραγματικότητα, αλλά και τον διαβεβαιώνουμε ότι στον αγώνα του δεύτερου γύρου θα τύχει διαμετρικά αντίθετης αντιμετώπισης από αυτήν που ο ίδιος επιφύλαξε στην ομάδα μας







".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ