ΑΕΚ

Έξαλλος ο Μόργκαν: "Δεν έχω δει ποτέ κάποιον να προσπαθεί τόσο σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη"

Έξαλλος ο Μόργκαν: "Δεν έχω δει ποτέ κάποιον να προσπαθεί τόσο σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη"
ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Ο Τζόρνταν Μόργκαν τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού του στον αγκώνα από την αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson με τον Προμηθέα και ο ψηλός της Ένωσης τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στα social media λέγοντας πως "δεν έχω δει ποτέ κάποιον να προσπαθεί σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη".

Ο Τζόρνταν Μόργκαν θα απουσιάσει για ένα διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ Betsson λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο παίκτης της Ένωσης τοποθετήθηκε στα social media για τον τραυματισμό του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "δεν έχω δει ποτέ κάποιον να προσπαθεί σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη"

Στη συγκεκριμένη φάση, ο Ετσενίκε έχει χρεωθεί με φάουλ πάνω στον Μόργκαν, το οποίο αναβαθμίστηκε σε αντιαθλητικό έπειτα από εξέταση στο instant replay.

Θυμίζουμε πως όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μόργκαν στην ανάρτησή του:

"ΕΣΑΚΕ θέλω να ξέρω τι θα γίνει για αυτό. Παίζω 20+ χρόνια μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ κάποιον να προσπαθεί τόσο σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη. Τώρα θα είμαι εκτός για εβδομάδες σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για αυτό σε κανένα άθλημα. Περιμένω να γίνει κάτι"

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ