ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έξαλλος ο Γιασικεβίτσιους για ρατσιστικά σχόλια οπαδών της Ρεάλ προς τον Νάτζι: "Αυτό είναι πιο σημαντικό από έναν τίτλο"

Έξαλλος ο Γιασικεβίτσιους για ρατσιστικά σχόλια οπαδών της Ρεάλ προς τον Νάτζι: "Αυτό είναι πιο σημαντικό από έναν τίτλο"
INTIME SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Μπαρτσελόνα στα ρατσιστικά σχόλια οπαδών της Ρεάλ προς τον Τζέιμς Νάτζι, λέγοντας ότι αυτό πρέπει να σταματήσει και είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε με σκούπα (3-0) το πρωτάθλημα Ισπανίας κόντρα στην Ρεάλ, ωστόσο μετά τον αγώνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στα ρατσιστικά σχόλια των οπαδών των Μαδριλένων με αποδέκτη τον Τζέιμς Νάτζι.

Οπαδοί της Ρεάλ είχαν υποδεχθεί με ύβρεις το λεωφορείο της Μπαρτσελόνα πριν από το Game 3, λέγοντας πολλά πράγματα. Στην όψη του νεαρού σέντερ όμως ξέφυγαν και χρησιμοποίησαν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, με τον Σάρας να στέκεται σε αυτό μετά το παιχνίδι.

"Θέλω να μιλήσω για αυτό που έγινε πριν από το παιχνίδι. Είναι ατυχές. Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ακούω όλοι να μιλάνε πολύ για τον Βινίσιους και τώρα πρέπει να μιλήσουμε για αυτό το θέμα" είπε αρχικά ο Γιασικεβίτσιους, για να προσθέσει:

"Πρέπει να σταματήσει αυτό. Δεν ταιριάζει στις αξίες της Ρεάλ και των οπαδών της. Πρέπει να οργιστούμε από αυτό. Δεν με ενδιαφέρει αν πρόκειται για παίκτη της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα ή άλλης ομάδας. Απλώς δεν γίνεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Πρέπει να τα ελέγξουμε και να παλέψουμε, επειδή αυτό είναι πιο σημαντικό από έναν τίτλο.

Ο Τζέιμς είναι ένα σπουδαίο παιδί και θέλουμε να σταματήσει να γίνεται αυτό. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Είναι σοβαρό περιστατικό. Είναι ακόμα πιο ευαίσθητο όταν συμβαίνει σε δικούς σου ανθρώπους. Αγαπάμε τον Τζέιμς".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ