EUROLEAGUE

Έξαλλη η Λοκομοτίβ με τον Μπικόφ

Έξαλλη η Λοκομοτίβ με τον Μπικόφ

Ο Σεργκέι Μπικόφ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και έχει τεθεί εκτός καθημερινότητας της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Τι έκανε ο αρχηγός της "Loco";

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έκανε το χρέος της στο ρωσικό κύπελλο, εν τη απουσία του αρχηγού της Σεργκέι Μπικόφ. Όχι, δεν ήταν άρρωστος. Μηδέ τραυματίας. Ήταν -και παραμένει- τιμωρημένος. Τι έκανε;

" Υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα και για αυτό μέχρι νεοτέρας, δεν θα μετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας" δήλωσε ο Εβγκένι Πασούτιν, πριν ενημερώσει πως ο νέος αρχηγός είναι ο Μάντας Καλνιέτις. Ποιο ήταν το πειθαρχικό παράπτωμα; Πληροφορίες από τη Ρωσία αναφέρουν ότι τσακώθηκε (εντόνως) με τον προπονητή του.

Το αφεντικό της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βεντίτσεφ διευκρίνισε (στη rsport.ru) πως "ο κόουτς ανακοίνωσε ήδη αυτό που ήθελε να πει ο οργανισμός, ως επί το πλείστον. Στηρίζουμε τον Πασούτιν, αλλά την οριστική απόφαση για το μέλλον του Μπικόφ, θα την πάρουμε τη μέρα του αγώνα μας με τη Ρεάλ (Πέμπτη 13/2, 18.00), οπότε θα συνεδριάσει το συμβούλιο".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τη Λοκομοτίβ ο παίκτης, ο Βεντίτσεφ είπε πως " όλα είναι πιθανά, αλλά ας μη βιαζόμαστε".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ