ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Εβέν για Ζίζιτς: "Σκεφτόμασταν να μην συνεχίσουμε το ματς, δεν έχω ζήσει κάτι ανάλογο"

Ο Ζίζιτς σε αγώνα της EuroLeague
Ο Ζίζιτς σε αγώνα της EuroLeague PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Για το πως έζησε ο πάγκος της Μακάμπι αλλά και ο ίδιος τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ζίζιτς στο κεφάλι, μίλησε ο προπονητής της ομάδας , Αβί Εβέν.

Ο τραυματισμός του Άντε Ζίζιτς στο ματς της Μακάμπι κόντρα στην Χάποελ Χάιφα σόκαρε άπαντες στην Μακάμπι, με τον προπονητή της "ομάδας του λαού" να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος υποστηρίζοντας πως όλοι πίστεψαν πως ο Θεός θα προστατεύσει τον Κροάτη.

Παράλληλα ανέφερε πως ήταν ένας αγώνας και ένα απόγευμα που άλλο όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει. "Δεν έχω ζήσει κάτι ανάλογο στην καριέρα μου. Είχαμε στο νου μας πως ο Θεός θα φροντίσει τον Ζίζιτς. Είμαστε οικογένεια και ζούμε μαζί όλη μέρα. Οι παίκτες είναι σαν παιδιά μας.

Δεν μπορούσαμε να συγκεντρωθούμε μετά από αυτό που του συνέβη αλλά είμαστε επαγγελματίες και συνεχίσαμε το παιχνίδι. Είπα στους παίκτες πως είμαι περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίστηκαν".

Οι εξετάσεις του Ζίζιτς βγήκαν καθαρές, ωστόσο άπαντες στην Μακάμπι τρόμαξαν και ανησύχησαν με τον τραυματισμό του.Από την πλευρά του ο ΝτιΜπαρτολομέο δήλωσε: "Σκεφτόμουν να μην συνεχίσουμε το ματς. Θυμάμαι πως κάτι ανάλογο έγινε σε μέλος της ομάδας πριν από μερικά χρόνια και πως είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς. Η σκέψη μας στον Ζίζιτς και την αρραβωνιαστικιά του".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ