ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Ο Ζίζιτς χτύπησε άσχημα στο κεφάλι κι έχασε τις αισθήσεις του

Μακάμπι: Ο Ζίζιτς χτύπησε άσχημα στο κεφάλι κι έχασε τις αισθήσεις του

Σοκαριστικές σκηνές στη διάρκεια του αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Χάιφα, όταν ο Άντε Ζίζιτς χτύπησε στο κεφάλι και έχασε την επαφή με το περιβάλλον. Κλάματα και προσευχές στο γήπεδο, διακόπηκε για ένα 20λεπτο ο αγώνας.

Με φορείο και συνδεδεμένος με οξυγόνο αποχώρησε από το παρκέ ο Άντε Ζίζιτς μετά από σύγκρουση με τον Τζέιμς Ένις, μια πολύ άσχημη πτώση στο παρκέ και σφοδρό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, προς το φινάλε της δεύτερης περιόδου του εντός έδρας αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Χάιφα.

Ο 25χρονος Κροάτης σέντερ της ομάδας του λαού έχασε τις αισθήσεις του και για τα επόμενα λεπτά της ώρας εξακολουθούσε να μην βρίσκεται σε επαφή με το περιβάλλον. Όλο αυτό το διάστημα ήταν γεμάτο από αγωνία, άγχος και έντονα συναισθήματα για τους παρευρισκόμενους. Άλλοι έπιαναν τα κεφάλια τους, κάποιοι προσεύχονταν κρύβοντας τα πρόσωπά τους, ενώ ορισμένοι έκλαιγαν βλέποντας τον Ζίζιτς να μην κινείται.

Ο Ντορόν Τζάμσι έψαχνε επίσης να δει τι ακριβώς έχει συμβεί, ενόσω οι περισσότεροι παίκτες της Μακάμπι είχαν φτιάξει μια ανθρώπινη ασπίδα γύρω από τον Κροάτη για να τον προστατεύσουν.

Φυσικά, ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά και συνεχίστηκε μετά από περίπου 20 λεπτά, αφότου δηλαδή ο Ζίζιτς μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου υπό ιατρική συνοδεία, μάσκα οξυγόνου και εν μέσω χειροκροτημάτων, ενόσω ήταν ακόμη αναίσθητος.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση της Μακάμπι ο παίκτης διακομίστηκε σε κλινική και υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο κεφάλι. Εκ των υστέρων ενημέρωσε ότι τουλάχιστον ανέκτησε τις αισθήσεις του.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ