EUROLEAGUE

EuroLeague: Ζενίτ και Βαλένθια για το τελευταίο εισιτήριο προς τα playoffs

Ο Πάνγκος επιχειρεί να κλέψει την μπάλα από παίκτη του Ολυμπιακού σε αγώνα για την EuroLeague
Ο Πάνγκος επιχειρεί να κλέψει την μπάλα από παίκτη του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Η Ρεάλ διέλυσε τη Φενέρμπαχτσε και "καθάρισε" με την πρόκριση, με αποτέλεσμα Ζενίτ και Βαλένθια να παλεύουν πια για το τελευταίο εισιτήριο προς την οκτάδα και τα playoffs της EuroLeague. Δείτε τα δεδομένα για τις ομάδες του EuroCup.

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, την έστειλε στις 20 νίκες, στην οκτάδα και στα playoffs της EuroLeague. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έσκισε τα σενάρια και με το επιβλητικό 93-67 άφησε τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τη Βαλένθια (που επικράτησε δύσκολα της Μπασκόνια) να παλεύουν για το τελευταίο εισιτήριο προς την προημιτελική φάση, με την κατάσταση να είναι πολύ ξεκάθαρη.

Αναλυτικά όσα χρειάζεται κάθε ομάδα για την οκτάδα:

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Θέλει μία ήττα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στους αγώνες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (9/4) και τον Παναθηναϊκό (12/4). Σε ισοβαθμία στις 19 νίκες, οι Ισπανοί θα υπερτερούν των Ρώσων (είχαν χάσει με 13 εντός, είχαν νικήσει με 29 εκτός έδρας).

ΖΕΝΙΤ: Θέλει το 2/2 απέναντι σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό για να ανέβει στις 20 νίκες και να προσπεράσει τη Βαλένθια. Μία νίκη δεν της αρκεί, καθώς δεν έχει την ισοβαθμία με την ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου.

Θυμίζουμε πως η Βαλένθια θέλει να μπει στα playoffs ώστε να ανανεώσει για μία ακόμη σεζόν την παρουσία της στη EuroLeague. Αν μείνει εκτός οκτάδας, τότε στη διοργάνωση της επόμενης περιόδου θα συμμετάσχουν ο νικητής κι ο φιναλίστ του φετινού EuroCup (η Βίρτους προηγείται 1-0 της Ούνικς Καζάν και η Μονακό 1-0 της Γκραν Κανάρια).

Δείτε τα 16 σενάρια για τετράδα, οκτάδα και τελική κατάταξη

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ