EUROLEAGUE

Τα 16 σενάρια της EuroLeague για τετράδα, οκτάδα και τελική κατάταξη στη regular season

Ο Κεβίν Πάντερ της Αρμάνι Μιλάνο στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Κεβίν Πάντερ της Αρμάνι Μιλάνο στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε OLIMPIA MILANO OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Τετράδα και πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, οκτάδα και τελική κατάταξη παραμένουν ανοιχτά, έξι αγώνες πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Δείτε τα 16 σενάρια και τις ομάδες που παλεύουν η κάθε μία για τον δικό της στόχο (PHOTO).

Ο θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (93-67) "ακούστηκε" σε όλη την Ευρώπη. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έσκισε τα σενάρια, ανέβηκε στις 20 νίκες και προκρίθηκε στα playoffs της EuroLeague, πριν η Βαλένθια κερδίσει (84-81) τη Μπασκόνια και μείνει στο κυνήγι για το όγδοο και τελευταίο εισιτήριο προς τα προημιτελικά μαζί με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Τι χρειάζονται οι δύο ομάδες για την πρόκριση:

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Θέλει μία ήττα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στους αγώνες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (9/4) και τον Παναθηναϊκό (12/4). Σε ισοβαθμία στις 19 νίκες, οι Ισπανοί θα υπερτερούν των Ρώσων (είχαν χάσει με 13 εντός, είχαν νικήσει με 29 εκτός έδρας).

ΖΕΝΙΤ: Θέλει το 2/2 απέναντι σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό για να ανέβει στις 20 νίκες και να προσπεράσει τη Βαλένθια. Μία νίκη δεν της αρκεί, καθώς δεν έχει την ισοβαθμία με την ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου.

Θυμίζουμε πως η Βαλένθια θέλει να μπει στα playoffs ώστε να ανανεώσει για μία ακόμη σεζόν την παρουσία της στη EuroLeague. Αν μείνει εκτός οκτάδας, τότε στη διοργάνωση της επόμενης περιόδου θα συμμετάσχουν ο νικητής κι ο φιναλίστ του φετινού EuroCup (η Βίρτους προηγείται 1-0 της Ούνικς Καζάν και η Μονακό 1-0 της Γκραν Κανάρια).

Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Από εκεί και πέρα, Αρμάνι Μιλάνο και Μπάγερν Μονάχου θα παλέψουν την Παρασκευή (με Αναντολού Εφές εντός και με Μπαρτσελόνα εκτός αντίστοιχα) για την τέταρτη θέση που θα δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, με 16 να είναι συνολικά τα σενάρια για τετράδα, οκτάδα και τελική κατάταξη στην κανονική περίοδο των 34 αγωνιστικών που ολοκληρώνεται μετά από τους αγώνες Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Παναθηναϊκός (12/4) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός (14/4).

Δείτε όλα τα σενάρια σύμφωνα με τη EuroLeague:

Τα 16 σενάρια της EuroLeague για τετράδα, οκτάδα και τελική κατάταξη στη regular season
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ