EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 28ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 28ης αγωνιστικής
EUROKINISSI

Η 28η αγωνιστική της EuroLeague κάνει τζάμπολ, με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βίρτους Μπολόνια να περιλαμβάνεται στα αποψινά παιχίδια (22:00, Novasports Prime και Match Center από το SPORT24). Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Η δράση στην EuroLeague συνεχίζεται σήμερα με την έναρξη της 28η αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται με τη Βίρτους Μπολόνια (22:00, Novasports Prime και Match Center από το SPORT24). Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν από τα σημερινά (7/3) παιχνίδια:

Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια (22:00, Novasports Prime και Match Center από το SPORT24)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τόμας Γουόκαπ και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ενώ ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι αμφίβολος. Η Βίρτους Μπολόνια αναμένεται να έχει τον Τόκο Σενγκέλια στη σύνθεσή της, ενώ σε αυτή δε θα βρίσκεται ο Ντεβόντεϊ Κέικοκ.

Αναντολού Εφές - Μπάγερν (19:30, Novasports 6, Match Center από το SPORT24)

Μοναδική απουσία για την Εφές θα είναι ο Οζντεμίρογλου, ενώ για την Μπάγερν αμφίβολοι είναι οι Μπόνγκα, Φρανσίσκο και Ομπστ.

Μονακό - Ερυθρός Αστέρας (20:00, Novasports Start, Match Center από το SPORT24)

Πολλά τα προβλήματα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που θα στερηθεί των υπηρεσιών των Νταβίντοβατς, Ίλιτς, Τεόντοσιτς, Τόμπκινς και Τόπιτς. Από πλευράς Μονακό, η συμμετοχή των Λόιντ και Ουαταρά θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Μακάμπι - Ζάλγκιρις (21:05, Novasports 2, Match Center από το SPORT24)

Ο Ρόμαν Σόρκιν έχει τεθεί εκτός για τη Μακάμπι, με τη συμμετοχή του Μπλατ να αποφασίζεται την ώρα του αγώνα. Αμφίβολος για τη Ζάλγκιρις είναι ο Ντοβίντας Γκιεντράιτις.

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα (21:30, Novasports 5, Match Center από το SPORT24)

Καμία απουσία για την Μπαρτσελόνα, την ώρα που ο Τουρέ είναι εκτός για τη Βαλένθια και ο Κλαβέρ αμφίβολος.

Ρεάλ - Φενέρμπαχτσε (21:45, Novasports 4, Match Center από το SPORT24)

Η Ρεάλ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρούντι Φερνάντεθ, ενώ η Φενέρμπαχτσε θα παραταχθεί δίχως τους Μπίρσεν, Μέστογλου, Νέτο και Πιέρ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΚΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ