EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 27ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 27ης αγωνιστικής
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η 27η αγωνιστική της EuroLeague κάνει τζάμπολ με τέσσερις αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και εκείνη του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ (21:45, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει η επανεκκίνηση της EuroLeague, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και η μάχη του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ (21:45, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Άλμπα Βερολίνου - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00, Novasports Start, Match Center από το SPORT24)

Καμία απουσία για την Άλμπα Βερολίνου, την ώρα που εκτός από πλευράς Μακάμπι τίθεται ο Ρόμαν Σόρκιν, με τον ΝτιΜπαρτολομέο να είναι αμφίβολος.

Παρτίζαν - Αναντολού Εφές (21:30, Novasports 5, Match Center από το SPORT24)

Νάναλι, Σμάιλαγκιτς, Τριφούνοβιτς και Βούκτσεβιτς μπαίνουν στη λίστα των παικτών που η συμμετοχή τους θα κριθεί την ώρα του αγώνα για την Παρτίζαν, ενώ η Εφές θα παραταχθεί δίχως τους Οζντεμίρογλου και Γουίλις.

Βίρτους Μπολόνια - Βαλένθια (21:30, Novasports 4, Match Center από το SPORT24)

Ο Λούκα Μπάνκι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντεβόντεϊ Κέικοκ, ενώ εκτός από πλευράς Βαλένθια έχουν τεθεί οι Βίκτορ Κλαβέρ, Τσάμπι Λόπεθ-Αροστέγκι και Τουρέ.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός AKTOR (21:45, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24)

Άπαντες τίθενται στη διάθεση του Τσους Ματέο για τη Ρεάλ, την ώρα που ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ