EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 24ης αγωνιστικής

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της EuroLeague, μεταξύ των οποίων και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Η 24η αγωνιστική της EuroLeague κάνει τζάμπολ με πέντε παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Άλμπα για την EuroLeague. Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια (21:00, Novasports Start, Match Center από το SPORT24)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Νίκολα Τόπιτς, ενώ αντίθετα η Βαλένθια θα παραταχθεί χωρίς τους Ντέιβις και Τουρέ, με τη συμμετοχή του Τζόουνς να είναι αμφίβολη.

Βιλερμπάν - Φενέρμπαχτσε (21:00, Novasports 4, Match Center από το SPORT24)

Ο Νάντο ντε Κολό είναι εκτός από πλευράς Βιλερμπάν, με τη συμμετοχή του Λοβέρν να κρίνεται την ώρα του αγώνα. Πολλά τα προβλήματα για τη Φενέρμπαχτσε που δεν υπολογίζει τους Μπίρσεν, Μέστογλου, Νέτο και Πιέρ, με τους Μπιμπέροβιτς, Χέιζ-Ντέιβις και Σεστίνα να είναι αμφίβολοι.

Μπάγερν - Μπασκόνια (21:00, Novasports 3, Match Center από το SPORT24)

Για την Μπάγερν η συμμετοχή των Μπόνγκα, Μπούκερ, Ιμπάκα, Ράντοντσιτς και Βίμπεργκ είναι αμφίβολη, ενώ η Μπασκόνια θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κρις Τσιόζα.

Ολυμπιακός - Άλμπα (21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φαλ και Μιλουτίνοβ, με τη συμμετοχή του Πετρούσεβ να είναι αμφίβολη για το ματς. Από πλευράς Άλμπα εκτός είναι οι Ολίντι, Σάμαρ και Τίμαν.

Ρεάλ - Μακάμπι (21:30, Novasports 6, Match Center από το SPORT24)

Γιουλ και Ταβάρες είναι εκτός για τη Ρεάλ, με τους Χεζόνια και Γιαμπουσέλε να είναι αμφίβολοι. Η Μακάμπι θα παραταχθεί χωρίς τον Μένκο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ