EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 14ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 14ης αγωνιστικής
ANADOLU EFES

Η 14η αγωνιστική της EuroLeague κάνει τζάμπολ με έξι αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και η δοκιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR στην έδρα της Βιλερμπάν (22:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Έξι αναμετρήσεις για την 14η αγωνιστική της EuroLeague περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, ανάμεσά τους και εκείνη του Παναθηναϊκού AKTOR στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν (22:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός AKTOR (22:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24)

Για τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι εκτός, ενώ ο Μάριους Γκριγκόνις προπονήθηκε την παραμονή του αγώνα και οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι με το μέρος του. Στην αποστολή και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που αναμένεται να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του. Λευκό το απουσιολόγιο για την Βιλερμπάν.

Ζάλγκιρις - Παρτίζαν (20:00, Novasports 6, Match Center από το SPORT24)

Αρκετές οι απουσίες για την Ζάλγκιρις, η οποία δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Μπουτκεβίτσιους, Λεκαβίτσιους και Μάνεκ, με τη συμμετοχή των Χόλινς, Μοντβίλα και Σάμνερ να κρίνεται την ώρα του αγώνα. Παρόμοια η κατάσταση και για την Παρτίζαν, η οποία θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αβράμοβιτς, Καμίνσκι και Τριφούνοβιτς, με τους Γιάραμαζ, ΛεΝτέι και Νάναλι να είναι αμφίβολοι.

Ερυθρός Αστέρας - Άλμπα (20:00, Novasports 3, Match Center από το SPORT24)

Για τον Ερυθρό Αστέρα η συμμετοχή των Χάνγκα κα Νέιπιερ θα κριθεί την ώρα του αγώνα, ενώ από πλευράς Άλμπα ο Έρικσον είναι εκτός και ο Σάμαρ αμφίβολος.

Αναντολού Εφές - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:05, Novasports 5, Match Center από το SPORT24)

Τα προβλήματα δεν αφήνουν την Αναντολού Εφές, η οποία δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπομπουά, Κλάιμπερν, Οζντεμίρογλου, Πλάις, Γουίλις, Γιλμάζ και Ζίζιτς, με τη συμμετοχή του Μπράιαντ να κρίνεται την ώρα του αγώνα. Για την Μακάμπι αμφίβολος είναι ο ΝτιΜπαρτολομέο.

Μπασκόνια - Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports Start, Match Center από το SPORT24)

Η συμμετοχή του Ματ Κοστέλο θα κριθεί την ώρα του αγώνα για την Μπασκόνια, ενώ από πλευράς Βίρτους ο Μίκι είναι εκτός και ο Παγιόλα αμφίβολος.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν (21:45, Novasports 4, Match Center από το SPORT24)

Μοναδική απουσία για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, με τους Λούτσιτς και Ομπστ να είναι αμφίβολοι για την Μπάγερν.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ