EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της 25ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της 25ης αγωνιστικής
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (24/02) με πέντε αγώνες στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 25ης αγωνιστικής. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (24/02), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ερυθρός Αστέρας - Άλμπα Βερολίνου
Ο Φακούντο Καμπάσο, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, είναι η μοναδική απουσία για τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Μάρκους Έρικσον παραμένει στα πιτς για την Άλμπα.

Βιλερμπάν - Αναντολού Εφές
Ο Τζόφρι Λοβέρν έχει τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν από πλευράς Βιλερμπάν. Χωρίς τους Βασίλιε Μίτσιτς και Ντογκούς Μπαλμπάι στο Αστρομπάλ η Εφές.

Βαλένθια - Ολυμπιακός
Η Βαλένθια δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάρτιν Χέρμανσον, Μίλαν Χιμένεθ και Σαμ Βαν Ρόσομ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέιμς Γουέμπ. Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ωστόσο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζορτζ Πάπας, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας.

Βίρτους Μπολόνια - Μπασκόνια
Χωρίς τους Αϊζάια Κορντινιέ και Λέο Μέναλο θα πορευτεί η Βίρτους Μπολόνια. Πιερία Χένρι και Τάντας Σεντεκέρσκις έχουν τεθεί εκτός για την Μπασκόνια.

Μπαρτσελόνα - Μονακό
Μπαρτσελόνα και Μονακό θα είναι πλήρεις για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ