EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 34ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 34ης αγωνιστικής
FENERBAHCE.ORG

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (13/4) με 5 αγώνες στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της 34ης - και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (13/4), στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports 5)
Ο Ερυθρός Αστέρας θα παραταχθεί χωρίς τον Μπράνκο Λάζιτς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπεν Μπεντίλ.
Η Φενέρμπαχτσε δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Νεμάνια Μπιέλιτσα, Σκότι Γουίμπεκιν, Ντέβιν Μπούκερ και Μέτεκαν Μπίρσεν.

Άλμπα Βερολίνου - Βιλερμπάν (20:00, Novasports Start)
Η Άλμπα Βερολίνου δεν θα έχει μαζί της τους Ταμίρ Μπλατ και Μάρκους Έρικσον, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κρις Κουμάντζι.
Η Βιλερμπάν θα παραταχθεί δίχως τους Τζόφρε Λοβέρν και Αμίν Νουά, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία των Αντουάν Ντιό και Ζακαρί Ριζασέ.

Ολυμπιακός - Μπασκόνια (21:00, Novasports Prime)
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.
Η Μπασκόνια δεν θα έχει μαζί της τους Πιέρια Χένρι και Τάντας Σεντεκέρσκις.

Μακάμπι - Ρεάλ (21:05, Novasports 4)
Η Μακάμπι θα παραταχθεί για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τους Όστιν Χόλινς, Άλεξ Πόιθρες και Τζέιλεν Άνταμς.
Η Ρεάλ θα παραταχθεί χωρίς τους Σέρχιο Γιουλ, Βενσάν Πουαριέ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Κάρλος Αλοθέν, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ρούντι Φερνάντεθ.

Βίρτους Μπολόνια - Αρμάνι Μιλάνο (21:45 Novasports 6)
Η Βίρτους Μπολόνια δεν θα έχει τους Αγούντου Αμπάς και Αϊζέια Κορντινιέ, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία των Μίλος Τεόντοσιτς και Αλεσάντρο Παγιόλα.
Η Αρμάνι Μιλάνο δεν θα έχει τους Νίκο Μέλι και Πολ Μπιλίνγκα, ενώ έχει χαρακτηρίσει ως αμφίβολη την συμμετοχή των Μπίλι Μπαρόν, Σαμπάζ Νέιπιερ, Γιοχάνες Φόγκτμαν, Στέφανο Τόνουτ και Νταβίντε Αλβίτι.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ